Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 1524x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mothball 2 Cotton Carnage
Akční hry - 19x
Pěkná, ale poměrně krátká minihra. Ve hře Mothball 2 je vaším úkolem zničit všechny nepřátelské příšerky, nakonec se utkáte s jejich velkým obrněným šéfem. Škoda, že hra nemá další úrovně, je zábavné ji hrát. Ovládá se myší, kliknutím je střelba. Sbírejte bonusy, dost vám pomohou.
Cyborg
Akční hry - 21x
Tato žena byla stvořena jako super společnice pro náruživé muže. Jenže něco se pokazilo a místo úsměvu rozdává rány. V roli této ženy je Vašim úkolem bojovat proti nepřátelům, dostat se k šéfovi a zabít ho. Aby jste se dostali do dalšího kola, musíte vždy postřílet všechny nepřátele v každém kole.
Commander
Akční hry - 29x
Vaším cílem v této super hře je sestřelit všechny nepřátele a zničit jejích základny, abyste dokončili misi. Nakupujte nové zbraně z obchodů a vylepšujte je. Po každé úrovní a zničením jejích táborů vyhrajete tuto hru
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 41x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 478x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 34x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
Super Zombie Hunter
Akční hry - 36x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 9x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Super M
Akční hry - 3x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Werewolf Vampire War
Akční hry - 218x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
Destructo Tanks
Akční hry - 3x
Zběsilá akční bitva tanků, to je online hra Destructo Tanks. Váš těžkotonážní tank ovládáte klávesami A,W,S,D a myší. Nejprve si prostřílejte cestu přes zábrany a poté směle na soupeře. Zábrany můžete také využít jako krycí místo.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Awesome Tanks 2
Akční hry - 31x
Máme tady hru s tanky. Ovládáte jeden tank, který se musí dostat přes veškeré překážky. Hra je opravdu hodně rychlá a nepřátele na vás nebudou šetřit náboji. Snažte se ubránit a nasbírejte co nejvíce mincí, abyste si pak mohli nakoupit nějaké vylepšení.
Stick Squad
Akční hry - 16x
Vynikající sniperská akce vás čeká v této poněkud brutálnější online hře. Celkem na vás čeká 60 budoucích nebožtíků, které musíte zneškodnit pomocí své přesné mušky. Hra obsahuje 20 prostředí, takže se nudit rozhodně nebudete.
Ben 10 vs Zombies
Akční hry - 38x
Pěkná zombie hra, ve které jako hrdina vystupuje oblíbený Ben10. Zombíci jsou právě na hladovém tažení, ve stručnosti: mají zálusk i na váš mozek. Nezbývá, než se chopit zbraně a zombíky vystřílet.