Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 2097x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombotron 2
Akční hry - 862x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
Worm Madness
Akční hry - 28x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
hra v Unity3D
Shambles
Akční hry - 2983x
Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.
Commanders Sister
Akční hry - 31x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Turn Based Battle
Akční hry - 49x
Vydejte se na báječné dobrodružství. V hlubokém a neprostupném lese žije podle jedné pověsti velké zlo, které musí být poraženo. Ovšem přístup k jeho pevnosti může získat pouze ten, kdo dokáže posbírat čtyři legendární krystaly, bez nich se ke zlu nedá dostat. Dokažte, že se legenda zakládá na pravdě.
Fight fight 2
Akční hry - 5x
Další z her typu Mortal Kombat nebo Tekken. Stejně jako v těchto nesmrtelných klasikách si vyberete postavu, úroveň obtížnosti a dáte se do boje. Jenom vítěz vyjde z této bitvy živý, tak si dejte pozor.
Doodle Defender
Akční hry - 20x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).
Move My Plane
Akční hry - 39x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Sky Warrior
Akční hry - 27x
V téhle hříčce budete ovládat svůj bojový letoun a čelit útoku spousty nepřátel. Útoky budou přicházet zleva zprava, shora i zdola a jedině vy budete schopen je všechny zlikvidovat. A lehké to zrovna nebude.
Metal slug
Akční hry - 12x
Výborná akční střílečka, ve které se setkáme s Metal Slugem. Máte za úkol prostřílet se nepřátelskými hordami až k vytoužené svobodě. Máte ale pouze šest životů, tak s nimi pokud to bude možné šetřete.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 43x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 32x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 29x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
Assault Outpost II
Akční hry - 29x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Monstercraft
Akční hry - 23x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.