Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 1965x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Stealth hunter
Akční hry - 5x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Staggy 2
Akční hry - 7x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
hra v Unity3D
Slenderman Must Die Silent Forest
Akční hry - 51x
Připravte se na pěkně říznou střílečku a na souboj s temným démonem, který žije v lese. Použijte všechny své schopnosti a snažte se ho zabít dříve než on sprovodí ze světa vás. Nemějte však strach - věříme, že zvítězíte.
Heli Attack 3
Akční hry - 60x
Ve třetím dílu hry s názvem Heli Attack se stanete opět členem speciálních jednotek, které se vydávají do boje proti nepřátelům. Musíte plnit ty nejnáročnější úkoly, kdy se připravte na opravdu složité pasti a nebezpečí. K dispozici naštěstí dostanete celou řadu rozmanitých zbraní, díky nimž zabijete hodně soupeřů.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 27x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Zone of Destruction
Akční hry - 46x
Luxusní střílečka pro milovníky akčních her. Zkuste porazit všechny protivníky a dostat se ze zóny smrti. Budete se muset prostřílet a prohrabat přes davy jednotek a přes různé překážky. Ale odměnou bude skvěle prožitý herní čas.
X-Fightingpet 1.5
Akční hry - 40x
X-Fighting Pet je flash hra, která v sobě spojuje několik žánrů. Předně jsou to akční souboje, hra se zvířaty a další zajímavé herní prvky. Hra má naprosto úžasnou grafiku, rozhodně se budete skvěle bavit.
Happy and smile
Akční hry - 13x
Hra, ve které se odehraje bankovní loupež a spousta ozbrojených zlodějů půjde proti vám. Vy je ale musíte všechny překonat - jak, je pouze na Vás. Doporučuji se podívat do instrukcí na ovládání - nemusí být hned jasné.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 21x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
Unreal Flash
Akční hry - 30x
Pěkná akční řežba na způsob klasických fps her jako Doom nebo Unreal Tournament. Tentokrát však jako akční 2D řežba. Na výběr máte několik módů hry. Ve hře samotné si pak vyzkoušíte střelbu z 11 různých zbraní. Pro dokonalou hru je nezbytné spouštět Unreal Flash ve větším okně.
Spitfire: 1940
Akční hry - 42x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Endless War 5
Akční hry - 28x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
Sprite Smash
Akční hry - 34x
Neobvyklá pixelová akční hra, ve které se dva povedení týpic vydají na souboj s neméně zajímavými týpky. Svého hrdinu ovládáte šipkama a klávesami S,A,D. Je to ztřeštěné, ale zábavné.
Battle Gear 3
Akční hry - 33x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 34x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.