Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 69x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Endless War 3
Akční hry - 10x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Paradigm Shift
Akční hry - 6x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Storm Boat
Akční hry - 15x
V této hře se ocitnete ve válce, která se odehrává ve Vietnamu. Budete sloužit u námořní jednotky, která má za úkol sestřelovat ostatní nepřátelské lodě, letadla ale také základny nacházející se na souši.
Zombie Horde 2
Akční hry - 25x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 36x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
The Shoot Out
Akční hry - 10x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Gun chest
Akční hry - 1x
Klasická bojová mlátička, kde bojujete v uzavřené aréně proti nepříteli. Můžete používat různé kopy a útoky. Obtížnost je hodně vysoká, a jestli budete chtít vyhrát, nezbyde než pilně trénovat boj.
Shoot The Daltons
Akční hry - 15x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Presidential Paintball
Akční hry - 13x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
Spaceman vs. Monsters
Akční hry - 22x
Tento astrounaut je na různých planetách, na kterých bojujé s těmito monstry. V ruce držíte zbraň. Máte možnost nože, pistole, granátů a dalších věcí, jak tyto monstra zabít. V horní části hry vám ubíhá skóre...
Body Ladder
Akční hry - 24x
Body Ladder by se s klidným svědomím dala označit za brutální bojovou hru. Dostanete na starost postavičku, s níž se snažíte opravdu tvrdým způsobem vypořádat se všemi ostatními. Nejprve dostanete do ruky baseballovou pálku, později sekeru a nakonec pistoli. Kromě obyčejných zbraní ovládáte také psychotický útok na dálku.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 62x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 2x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
Bit Dungeon
Akční hry - 14x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Rise of Champions
Akční hry - 18x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.