Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Crazy castle
sponzorované odkazy

Crazy castle

Hrajete online hru Crazy castle

výborně zpracovaný pestrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.

ovládání hry Crazy castle

Myš pro míření a střelbu • 0.34 MB • 3159x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Clear Vision 5
Akční hry - 22x
Stali jste se v této hře zabijákem. Dejte do toho všechno. Vyhodili vás totiž z práce, máte náladu pod psa a ještě k tomu víte, že vaši přátele jsou falešní. Vyberte si zbraň a vydejte se na mise.
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 11x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
Gunshot Cowboy
Akční hry - 38x
Doběhnete v pořádku až do cíle. Cestu vám budou křížit různí nepřátele, kteří vás chtějí zabít. Tak se do toho dejte a dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Hra má opravdu zábavné úrovně a je jich hodně.
Batman Defend Gotham
Akční hry - 510x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Parabirds
Akční hry - 21x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Diesel Valkyrie
Akční hry - 37x
Zombie se opět rozlézají po celém světě a vy patříte k těm, kdo je navrátí zpátky do říše mrtvých. V každé úrovni potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo postoupit dále. Osvoboďte duše nepřátel a pošlete je do Valhally. Dostanete do ruky zbraň a k dispozici máte také tři životy, aby hra nebyla příliš obtížná.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 32x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Deep Freeze
Akční hry - 29x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..
Sword and Sandals 2
Akční hry - 531x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Chrome Wars
Akční hry - 9x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Monos Movilicense
Akční hry - 4x
Vydejte se ze svým tankem této hře do vzdálené budoucnosti na planetu strojů, které se vzbouřili. Očistěte tuto planetu od nebezpečných strojů. Sbírejte bonusy, které se vám budou určitě hodit.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 36x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Gunny Bunny
Akční hry - 9x
Zběsilá akční hra, ve které budete kosit vše živé, co vám vstoupí do cesty. Začátek je poměrně snadný, ovšem v momentě, kdy vám zkříží cestu krvelačné myši a další potvůrky v pozdějších levelech, se můžete těšit na adrenalinovou řežbu.
Pico Blast
Akční hry - 25x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.