Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Celeste city
sponzorované odkazy

Celeste city

Hrajete online hru Celeste city

Celeste je celkem reálně vypadající 3D dívka, kterou si budete moci vyzdobit podle sebe. Nejdříve jí vyberete obecně tvar hlavy, očí rtů a dalších věcí, a pak přijdou na řadu třeba vlasy, účes atd.

ovládání hry Celeste city

myš pro výběr tvarů • 2.4 MB • 22x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Hezký makeover 25
Hry pro dívky - 30x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a onemocněla její stylistka. Jediný kdo jí může pomoct jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Sushi Chef 2
Hry pro dívky - 24x
Druhé pokračování velmi oblíbené a hrané online hry Sushi Chef. Opět nás děj zavede do výtečné sushi restaurace, kde se budete starat o plnění přání hladových a mlsných zákazníků.
Beauty Maker 65
Hry pro dívky - 1x
Dej se do nesnadného úkolu. Porazit svou sokyni ve školní soutěži o královnu krásy. Souboj začíná! Nejprve ji krásně oblékni, jak nejlépe umíš, pak ji krásně nalič a zvol barvu očí, pak vlasy a nakonec doplňky.
Fairy Dressup 29
Hry pro dívky - 12x
Dobře se ovládající online hra pr dívky. Pokud chceš pěknou Fairy obléci, klikni na dřevěný rámeček v pravém dolním rohu. Pak ji jen mýší oblékni a dej jí i doplňky. Až budeš s prací spokojena klikni opět na dřevěný rámeček v pravém dolním rohu.
Beauty Maker 61
Hry pro dívky - 1x
Pěkná slečinka, co říkáš. Má velmi v oblibě kvalitní oblečení obzvlášť v čínském stylu. Možná se ti zdá zvláštní, tak se dej na dráhu obyčejné paní do práce nebo na vycházce. oblékni ji, jak chceš. Nápověda se objeví po kliknutí na HINT.
Model Dressup 180
Hry pro dívky - 6x
Tak tahle slečinka vypadá opravdu velmi sebejistě, ale ve skrytu duše ji trápí jedna věc. Nevyzná se totiž moc v dnešní módě. Mohla bys jí pomoci? Jistě ano a ona bude velice šťastná. Dej se do toho a pouč ji.
Cody Dressup 23
Hry pro dívky - 70x
Tato online hra pro dívky se také dosti zdařila. máš zde krásnou dívku a kolem krásné oblečení, tak to bývá v oblíkačkách, jen že zde se nemusíte s oblečením přesně strefovat na dívku, stačí jen přiblížit a je oblečená!
Sue In The Kitchen
Hry pro dívky - 35x
Velice složitá online hra pro dívky a to i pro budoucí kuchařky! Sue musí udělat polévky. Máš 4 hrnce a ty do nich liješ vodu z konvičky a pak přidáš pór, vejce, nudle a koření, když bude vybublávat vem ji a polož na tác:)
Mini Dressup 6
Hry pro dívky - 3x
Krásná mladá slečinka se dnes chystá na rande. Její přítel pro ni má překvapení, takže ona vůbec netuší kam půjdou. Je nervózní, tak jí pomoz vybrat, co je nejuniverzálnější, aby se ale zároveň velmi líbila!
Sue Dressup 3
Hry pro dívky - 1x
Sue už jsme měli v tolika hrách, ale teď máš tu možnost, že jí můžeš nakouknout do šatníku a co víc, vybrat jí super obleček a obléci ji podle svých představ. Tak neváhej a dej se do bolékání naší Sue:)
Chocolate Cheesecake
Hry pro dívky - 40x
Udělejte opravdu krásný dort na svou párty, který pak budete podávat svým hostům. Dnes se naučíte nový recept pro přípravu tohoto dortu. Tato dívka vás přivolala právě proto, abyste ji v této tvorbě pomohli.
Refrigerator
Hry pro dívky - 23x
Hravá online hra pro dívky:) Unavená paní domácí právě přijela z nákupu a snažně tě prosí, aby jsi jí pomohla s úklidem nákupu. Je pravda, že to není zrovna malý nákup, ale ty jsi šikovná a jistě to zvládneš:)
Cool fashion 2
Hry pro dívky - 3x
Cool fashion je už podle názvu hříčka pro ty, kteří mají rádi módu a hezké oblečení. Princip této hry je jednoduchý - musít oblékat dívku do různého oblečení a kombinovat sestavy ze spousty kusů šatů.
Fashion Rivals
Hry pro dívky - 24x
Dvojice dívek se nemá příliš v lásce, ale občas se ocitnou v blízkosti, takže se toho vždy pokusí zneužít. Stanete se jednou z těchto slečen a pokusíte se druhé zlikvidovat její outfit. Stačí kliknout myší a držet, dokud se slečna nedívá. Musíte ale dávat dobrý pozor, aby vás nenačapala, jinak byste skončily.
Model Dressup 120
Hry pro dívky - 23x
Tak a už se blíží léto a slečny, neříkejte, že na pláži je vám jedno, jak vypadáte. Sami víte, že chcete, aby si vás na pláži všiml nějaký pěkný týpek a pozval vás aspoň na zmrzlinu. Tak uprav tuto slečnu, chce totiž stejně jako ty zapůsobit.