Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Celeste city
sponzorované odkazy

Celeste city

Hrajete online hru Celeste city

Celeste je celkem reálně vypadající 3D dívka, kterou si budete moci vyzdobit podle sebe. Nejdříve jí vyberete obecně tvar hlavy, očí rtů a dalších věcí, a pak přijdou na řadu třeba vlasy, účes atd.

ovládání hry Celeste city

myš pro výběr tvarů • 2.4 MB • 574x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 45
Hry pro dívky - 214x
Krásná Cody se jde dnes představit svému nápadníkovi. A tak chce samozřejmě vypdat báječně, tedy co nejlépe. Tak jí oblékni, jak se tobě nejlépe bude líbit a také jí můžeš změnit účes. Příjemnou zábavu.
Cody Dressup 14
Hry pro dívky - 2x
Cody, online hra pro dívky, trošku jinak. A krásně. Tady v této hře se můžeš, co se veškerého odvětví módy týká opravdu vyžít a realizovat. Tak se dej do toho. Nejprve make-up, pak oblečení, potom účes a nakonec doplňky.
Cody Dressup 13
Hry pro dívky - 13x
Oblékni krasavice Cody v nové online hře pro dívky. Oblékni ji do svůdného oblečku, nalič ji, vhodné doplňky jsou také velice důležité. Chystají se totiž večer na party. Určitě se ti povede z nich udělat největší krasavice na party :)
The Flirt - zamilovaný flirtík
Hry pro dívky - 21x
Tito dva zamilovaní lidičkové se poprvé spatřili v hudebním klubu, byla to láska na první pohled. On je blázen do ní, ona naprosto zblázněná do něj. Samozřejmě se chtějí políbit, ale ne tak, aby to někdo viděl. Je to tedy klasická líbací online hra, kterou ocení především dívky.
Model Dressup 149
Hry pro dívky - 32x
Pěkná online hra pro dívky. Tak tohle je opravdu senzačně vypadající roztomilá slečinka, avšak je teprve ve spodním prádle a tvým úkolem je ji řádně a pěkně obléci! Dej se do toho. Má totiž schůzku :)
Pollys Birthday Party
Hry pro dívky - 15x
Polly je opravdu šťastná, protože dneska má narozeniny. Tyto narozeniny bude oslavovat se svými kamarády a také rodinou. Všichni její kamarádi už jsou na cestě k ní domů, tak se připravte na pořádnou párty!
Family Restaurant
Hry pro dívky - 33x
Mít svůj vlastní business není nic jednoduchého, obzvlášť při dnešní obrovské konkurenci. Pokud byste ale opravdu chtěli zkuste si to natrénovat na téhle strategické hříčce. Stavíte si svou restauraci a obsluhujete zákazníky.
Happy Pancake
Hry pro dívky - 3x
V této bezvadné hře je Vašim úkolem ozdobit různé cukrovinky, které vyrobíte. Musíte umisťovat správné ingredience na správné místo. Chce to přesnost. Čím přesnější budete, tím více bodů získáte. Nudit se určitě nebudete.
Mahee Girl Dress Up
Hry pro dívky - 34x
Klasických oblékacích her se po celém světě vydává opravdu slušné množství, takže každá, která se něčím odlišuje, vypadá jako skvělá změna. Hra Mahee Girl Dress Up kromě obvyklých možností změn dívky nabízí jednu věc, kterou jistě ocení všichni hráči z České republiky. Touto věcí je překlad do češtiny, takže hře porozumí i mladší ročníky bez znalosti jazyka.
Voňavý koláč
Hry pro dívky - 25x
Udělej voňavý koláč v nové online hře nejen pro budoucí kuchařky :) Nejprve zvol formu koláčku. Poté vyber polevu, lektvary a ozdob jej nejrozmanitějšími druhy ovoce. kamarádi mají totiž narozeniny a z tvého dortu budou mít jistě radost:)
Lara Makeup
Hry pro dívky - 34x
Krásná Lara se zdá něžná, ale ty v ní mžeš objevit novou tvář. Udělej z ní dračici, tím že ji krásně nalíčíš, jak stíny, řasenkou, rtěnkou, tak jí můžeš dát kontaktní čočky. A v neposlední řadě takéšperky. Příjemnou zábavu!
Leafs Flower Shop
Hry pro dívky - 15x
toužila si někdy zjistit, jaké to je po celou dobu co kytička roste být u ní a pečlivě se o ni starat? teď si to můžeš prožít. Nejprve zasaď semínko, pak v každém kole zvol 2 věci, co pro ni uděláš kliknutím na dvas růžové čverce. A pokračuj než se dočkáš květu:)
Monster High Sorority House
Hry pro dívky - 63x
Oddychová dekorační online hra s našimi známými hrdinkami ze seriálu Monster High. Jejich dům je v pěkném nepořádku, takže bude na vás, abyste ho uklidili a řádně opravili. Vytvořte luxusní dům pro malé čarodějky.
Flirt on the Beach
Hry pro dívky - 35x
Pěkná online hra pro dívky, které si chtějí zahrát na nezávazné flitrování online. Vaším úkolem bude láskou omámit co nejvíce chlapců. Stačí najít volného kluka a kliknout na něj... pokud ale na něj dostane zálusk jiná slečna, tak nastává boj o kluka formou rychlé klikačky :).
Fairy Dressup 42
Hry pro dívky - 1x
Krásná slečinka Fairy má ve svém šatníku nespočetné množství oblečení. Dnes se chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)