Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Murphys Gesetz
sponzorované odkazy

Murphys Gesetz

Hrajete online hru Murphys Gesetz

Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.

ovládání hry Murphys Gesetz

Ovládání myší • 1.13 MB • 1623x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Escape Chuck Norris
Logické hry - 720x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 48x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
Rumble Ball
Logické hry - 33x
Skvělá oddychová online hra, ve které je hlavním cílem zbourat zdi a vysbírat všechny bonusy. K tomu budete využívat kuličku, kterou odpalujete podobně, jako kdyby jste hráli minigolf.
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 28x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Rebound
Logické hry - 34x
Balonek Fluffit je uvězněn v jakési záhadné zahradě. Vaším úkolem v této logické hře je dostat Fluffita ven. Postavte různé překážky a využijte dalších předmětů tak, aby se Fluffit po vystřelení z děla dostal k východu. Ovládání je hezky vysvětleno přímo ve hře.
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 42x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Paper Cannon 2
Logické hry - 34x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 40x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Hambo 2
Logické hry - 31x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Feed The Figures
Logické hry - 44x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
Squidy
Logické hry - 37x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Naughty Elevator
Logické hry - 13x
Ocitáte se ve výtahu s nádhernou slečnou a Vy nemyslíte na nic jiného, než na to, aby jste ji viděli ve spodním prádle. Jenže s Vámi ve výtahu jede ještě pár nevítaných návštěvníků, kterých se budete muset zbavit a díky kterých odhalíte spodní prádlo krásné slečny.
Gas Station Escape
Logické hry - 28x
Vaše auto se rozbilo, ale naštěstí jste se dostali alespoň k benzínce. Abyste se však dostali dál, budete muset natankovat a opravit váš vůz. Dobře hledejte ukrytý postup a zvládejte logické úkoly.
Meeblings
Logické hry - 12x
Malé kulaté postavičky s nakreslenými obličejíky se vydávají na výpravu, při níž potřebují zvládnout cestu přes různé překážky. Vezmete si na starost některého z velitelských tvorů, který svým křikem dokáže přesunout všechny panáčky. Potřebujete vždycky dostat k východu stanovený počet příšerek. Celkem se připravte na padesát úrovní.