Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Murphys Gesetz
sponzorované odkazy

Murphys Gesetz

Hrajete online hru Murphys Gesetz

Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.

ovládání hry Murphys Gesetz

Ovládání myší • 1.13 MB • 160x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sly Fox
Logické hry - 2x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 1x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Fly Kitty Fly
Logické hry - 0x
Výživná logická online hra s kočkou, kterou máte za úkol osvobodit. A jak na to? Snažte se ve správném pořadí odebírat herní prvky tak, aby kočka nakonec mohla vylétnout. Docela príma hra na mozek.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 0x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Murphyho zákony 5
Logické hry - 3x
Další pokračování skvělé hry, ve které musíte rozčílit hlavního hrdinu. Máte k dispozici mnoho prostředku, které musíte akorát najít a správně je využít. Dokážete mladíka znemožnit při schůzce s jeho dívkou?
Snoozleberg ep4
Logické hry - 2x
Být náměsíčný rozhodně není sranda. Tedy alespoň občas ne, když sledujete náměsíčného člověka, tak se nasmějete jistě dost. V této hře si to budete moci i vyzkoušet. Pomáhejte tomuto pánovi bezpečně překonat překážky.
All That Matters
Logické hry - 1x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Incredipede
Logické hry - 0x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
Joy Stacker
Logické hry - 6x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 0x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Peppa Pigs Will Fly
Logické hry - 0x
Velmi vydařená logická online hra s prasátkem Pepinou. Při řešení této hry budete muset velmi pečlivě promýšlet vaše tahy, protože splnit zadání nebude vůbec snadné. Cílem je dostat Pepinu k láhvu s tajemným nápojem. V cestě je však celá řada překážek.
Satellite Landing
Logické hry - 6x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!
Ancient Maya Treasures
Logické hry - 2x
Hezky barevná a velmi dobře hratelná předělávka klasiky Bejeweled. Tedy budete hledat alespoň tři stejné krystaly a pomalu tak čistit hrací pole. Unikátní vlastností je nutnost odstranit určené dílky, jinak se nedostanete do dalšího levelu.
Bottle on Head
Logické hry - 3x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 0x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.