Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Murphys Gesetz
sponzorované odkazy

Murphys Gesetz

Hrajete online hru Murphys Gesetz

Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.

ovládání hry Murphys Gesetz

Ovládání myší • 1.13 MB • 1556x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Brain Trainer
Logické hry - 78x
Aktivujte své mozkové buňky a připravte se! Přišel nový "trenér mozku"! Nezáleží na tom, jestli si udržujete mozek v kondici, zlepšujete svou výkonnost nebo se jen bavíte tréninkem osobních kognitivních schopností, tato hra je pro vás! To, že už nechodíte do školy, neznamená, že si nemůžete zbystřit mysl. Vyřešte velké množství jednotlivých miniher. Pokud se zaseknete, stačí vyměnit žárovky za nápovědy. Přesvědčili jste se? Tak se do toho vrhněte a vyzkoušejte si to!
Bricks Match
Logické hry - 35x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Candy Crush
Logické hry - 165x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
Comboling
Logické hry - 24x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Dragon Bomb
Logické hry - 57x
Zahrajte si bezvadnou logickou hru se skvělou grafikou a velkou dávkou zábavy. Úkolem bude ničení totemů pomocí bomb a kamenů. Dobře herní postup promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně této hry.
Totem Breaker
Logické hry - 51x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Balls
Logické hry - 20x
Zahrajte si proti počítači hru podobnou piškvorkám. Vaším úkolem je docílit toho, aby vaše 4 míčky byly ve vodorovné, svislé nebo diagonální řadě. Celkem návykovka, což oceníte hlavně v práci:).
Building Blaster
Logické hry - 28x
Jestliže bouráte rádi různé stavby ve hrách, pak si určitě nenechte ujít tu s názvem Building Blaster. Před sebou totiž máte celou řadu úrovní, v nichž pokaždé dostanete určitý počet výbušnin různých typů. Můžete nastavit časovač jejich výbuchu, aby exploze nadělaly co největší možné škody na budovách.
Civiballs 2
Logické hry - 23x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Flow Free
Logické hry - 49x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
Phit
Logické hry - 26x
Dokážete přesunout veškeré kostičky do žlutých políček, které je pro Vás nachystáno? Prokousávejte se těmito ne zrovna lehkými koly a ukažte všem, jak jste šikovní. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Meeblings Player Pack 1
Logické hry - 27x
Vaším úkolem je udělat vše pro to, abyste dostali tohoto modrého hrdinu pryč z plochy. Pokuste se odpálit svého kamaráda, aby vám shodil veškeré objekty a to tak, aby tyto objekty odhodili vašeho modrého hrdinu, a tak ho zachránili.
Cubis Creatures
Logické hry - 40x
Logická online hra, která v sobě spojuje pekelně těžké přemýšlení a známý herní princip spoj tři. Budetesledovat hrací pole ze všech stran a usazovat padající kostky. Velmi pěkná hra.
Snowline
Logické hry - 27x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Collapse It 2
Logické hry - 44x
Druhý díl tolik oblíbené logické hry je tady. Pomocí náloží budete zneškodňovat nebohé človíčky. Rozmístění náloží musíte předem dobře promyslet, abyste následně poslali do nebíčka všechny osoby.