Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Murphys Gesetz
sponzorované odkazy

Murphys Gesetz

Hrajete online hru Murphys Gesetz

Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.

ovládání hry Murphys Gesetz

Ovládání myší • 1.13 MB • 217x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 39x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Match Craft
Logické hry - 26x
Velmi zajímavá a chytlavá online hra, která prověří vaše schopnosti. Cílem ve hře je spojovat objekty a vytvořit co nejdelší řetěz. Jakmile máte dostatek bodů, jdete do další úrovně, která samozřejmě lehce přidá na obtížnosti.
Collapse It
Logické hry - 20x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Dino Meat Hunt Extra 2
Logické hry - 24x
V této hře hrají hlavní roli dva šikovní dinosauři. S jejich pomocí musíte překonat všechny překážky, která před vás hra staví. Máte na to, abyste využili jedinečné schopnosti každého dinosaura a dostali se až na konec levelu?
Gem Fusion
Logické hry - 31x
Dejte v této super hře veškeré kamínky k sobě. Vaším úkolem je poskládat tyto kameny k sobě, abyste získali jeden velký. Tak se snažte a nasbírejte si tak nějaké to skóre. Dávejte si pozor, abyste nezaplnili místo zbytečnostmi.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 24x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Deactivator
Logické hry - 39x
Ve hře Deactivator hraje prim malý robot, který byl zkonstruován speciálně k tomu, aby deaktivoval všechno, na co ho lidé naprogramují. Musí se dostávat přes nejrůznější překážky a logické zádrhele. Dostaňte k sobě všechno, co potřebuje deaktivovat. Autoři pro hráče připravili dostatečné množství misí.
Candy Thieves
Logické hry - 46x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Peppa Pigs Will Fly
Logické hry - 30x
Velmi vydařená logická online hra s prasátkem Pepinou. Při řešení této hry budete muset velmi pečlivě promýšlet vaše tahy, protože splnit zadání nebude vůbec snadné. Cílem je dostat Pepinu k láhvu s tajemným nápojem. V cestě je však celá řada překážek.
Livingroom Escape
Logické hry - 9x
V této hře budete uvěznění v pokoji. Jediné co můžete dělat je vymyslet netradiční způsob, kterým by jste se mohli s pokoje dostat. Najděte předměty, které by se vám mohli hodit a vhodně je využijte.
Splash Back
Logické hry - 68x
Bojíte se zeleného slizu? V této hře se sice sliz vyskytuje, ale bát se jej nemusíte. Super hra Splash Back je totiž výborná logická záležitost pro odreagování.
Doodle God
Logické hry - 46x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Brain Shapes
Logické hry - 38x
Brain Shapes je matematická flash hra, ve které budete zápasit s čísly. Ta musíte rozmístit do slotů podle jasných pravidel. Hra procvičí vaše základní matematické dovednosti v celkem 6 úsecích o 26 úrovních.
Freezyy Mammothh
Logické hry - 26x
Venku je opravdu chladno a všichni ti mamuti se chtějí dostat do svých iglů, kde je přeci jenom o kousek tepleji. V tom jim pomůžete vy v této velmi pěkně zpracované logické online hře,
Feed Me Moar
Logické hry - 33x
Vědci se věnovali výzkumu a pokusům, přičemž jim posloužila zvířata jako testovací prvky. Když znovu dorazili ke svým pokusným objektům, zaznamenali, že se zvířata změnila a hlavně trochu vyrostla. Velká zvířata mají mnohem větší hlad, takže je musíte rychle nakrmit, než si dají ke svačině skupinku vědců.