Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Murphys Gesetz
sponzorované odkazy

Murphys Gesetz

Hrajete online hru Murphys Gesetz

Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.

ovládání hry Murphys Gesetz

Ovládání myší • 1.13 MB • 2739x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sieger LP
Logické hry - 81x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Travel Memo
Logické hry - 32x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Rebuild Chile
Logické hry - 34x
Pěkná online hra, která vás naučí pořádku a trochu ekologického myšlení. Vaším úkolem je odstranit odpadky z území. Máte k dispozici několik prostředků - od buldozeru až po vrtulník.
Football Crush
Logické hry - 19x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Compulse
Logické hry - 18x
Graficky strohá, ale o to víc hratelnější a zábavnější online hra. Vaším úkolem je navést kuličku tak, aby se dostala do teleportu. Ke změně směru kuličky použijte různé objekty. Hra se ovládá myší.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 25x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
Hambo 2
Logické hry - 31x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 24x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Escape 3 - Telefonní budka
Logické hry - 30x
Další z řady oblíbených superher, ve kterých je vaším úkolem dostat se ven z uzamčených místností. Tentokrát jste se ocitli v telefonní budce... dokážete v budce najít potřebné předměty, které vám pomohou dostat se ven?
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 46x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Plumber 2
Logické hry - 53x
Zahrajte si na instalatéra a poskládejte potrubí tak, aby po spuštění vody nikam nezatekla. Myslíte si, že jste na tolik schopní, abyste zvládli všech 25 náročných úrovní? Pusťte se do toho, je to makačka na bednu.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 49x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Totem Breaker
Logické hry - 52x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Twisting Puzzle Spongebob
Logické hry - 42x
Pexeso s oblíbeným seriálovým hrdinou Spongebobem. Jak už jsme zmínili, jedná se o pexeso. Budete tedy hledat dvojice stejných obrázků. Avšak pozor - vše musíte stihnout do určitého časového limitu.
Domino Fall 2
Logické hry - 34x
Ve druhém pokračování zajímavé logické hry Domino Fall se opět podíváte do říše, kde se na každém kroku válí kostičky domina. Musíte se pokusit všechny domina povalit, ale zároveň musíte v některých úrovních dbát na to, aby se netrefilo speciální domino. Využívat můžete různých odrazů, když trefujete balónek z kanónu.