Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Plush toys

Hrajete online hru Plush toys

Každý by byl jistě velice šťastný, kdyby měl tak velkou hromadu hraček, jako v této flashovce. Myslíte si, že je dokážete rozestavět v pokoji tak, aby to vypadalo dobře? Zkuste to, je to teď pouze na vás.

ovládání hry Plush toys

myš pro posun objektů • 0.14 MB • 106x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Party Makeup 1
Hry pro dívky - 1x
Krásná online hra pro dívky. Slečinka jde poprvé na party a potřebuje pomoct s výběrem vhodného make-upu. Namaluj jí rtíky leskem nebo rtěnkou, řasy řasenkou, oči stíny, pleť pudrem a může vyrazit na svou první party :)
Model Dressup 129
Hry pro dívky - 2x
Krásná online hry pro dívky. Oblékni si tuto krasavici. Na výběr, co se týká oblečení, jsou jak sukně, tak kalhoty. Jak topíky, tak trika a halenky. Pěkné botky, kabelky, brýle, čapky i šperky! Příjemnou zábavu.
Cutie Makeover 52
Hry pro dívky - 0x
Tato slečna je teprve 15 let stará, ale krásy tedy pobrala požehnaně, čehož si už všimli i chlapci od ní ze třídy a jeden z nich ji pozval na rande. Chce se tedy líbit, protože ten chlapec se jí také líbí. Dej se do úpravy.
Elsa Frozen Real Makeover
Hry pro dívky - 31x
Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.
Mega Doll Maker 2
Hry pro dívky - 112x
Tak u této hry se opravdu zasměješ. Za někollik pár sekund či minutek dokážeš z obyčejné ženy udělat úplně někoho jiného. Změň všechno toto: Skin=pleť, Hair=vlasy, highlights=světla, eyes=oči ATD:) Všeshno sama poznáš. Nebudu prozrazovat vše:)
Photo Model 48
Hry pro dívky - 1x
Fotomodelka má své lidi na to, aby vypadala skvěle. Avšak nastaly zvláštní okolnosti a ona potřebuje nutně pomoci, aby na večer vypadala skvěle. Můžeš jí změnit barvu očí, namalovat stíny, rtěnku, pudr i řasenku. Dát jí brýle šperky i změnit účes a oblečení, vše je jen a jen na tobě:)
Cafe garden
Hry pro dívky - 152x
Vaším dnešním úkolem bude vyzdobit malou kavárničku. Máte spoustu nábytku tak na nic nečekejte a dejte se do svého díla. Dávejte ale pozor na to, aby se výsledek líbil vašim zákazníkům. O to přece jde.
Coffee Shop
Hry pro dívky - 332x
Vyzkoušejte si provoz malé pouliční kavárny. Vrhněte se do víru podnikání a snažte se splnit přání všech kolemjdoucích zákazníků. Dobře promyslete cenu kávy a nákupy surovin, abyste byli stále v zisku.
Girl make up 4
Hry pro dívky - 0x
Vžijte se do role nějakého úspěšného profesionálního maskéra a zapracujte na vzhledu téhle dívenky. Svěří svoji tvář do vašich rukou, takže si s ní budete moci opravdu vybrat. Samozřejmě máte spousty odstínů a různých barev.
Whole Heartedly Kiss
Hry pro dívky - 1x
Whole Heartedly Kiss je zábavná online hra pro dívky. V této hře půjde o jedinou věc, a sice o líbání. Ovšem musíme zmínit, že vás při líbání s miláčkem nesmí nikdo vidět. Vydržte nejdelší polibek bez toho, aniž by si toho kdokoliv všiml.
Angel Dressup 2
Hry pro dívky - 0x
Andělská vynálezkyně. Zajímavá kombinace slov, že? Ale je to tak. jen se koukni na ni, jak bude vypadat až jí dáš černou paruku. takhle vypdaá, když se jí pokus nezdaří:) Tak ji hezky obleč, dnes jde prezentovat své vynálezy:)
Cody Dressup 22
Hry pro dívky - 0x
Tak se Cody konečně splnil její sen. Stala se módní návrhářkou. Jenže dnes se má jít ukázat na plese s nějakým svým modelem a ona se do této chvíle nerozhodla, co si vezme na sebe. Tak jí pomoz a vyber jí něco.
Beauty Maker 66
Hry pro dívky - 0x
Další z pěkných online her pro dívky, kde využiješ veškeré své pestré znalosti o módě a kosmetice. Stiskni dolní rámečk, ketý se objeví po chvilce a jdi na věc. Nápověda se objeví v podobě rámečku HINT.
Horsey Racing
Hry pro dívky - 2x
Na začátku hry si můžete vybrat jednoho ze tří nabízených koníků, a poté se již klidně vydejte vstříc závodům. Potřebujete zvítězit, ale to nebude jen tak. Ve hře narazíte na různé překážky, které musíte vhodným způsobem překonat. K dispozici jsou naštěstí i různá vylepšení, která koníkům zlepší náladu.
My Cute Pets 2
Hry pro dívky - 2x
Sympatická super hra nejen pro dívky. Hru ocení všichni milovníci zvířátek a her s pečováním o ně. Budete se starat o čtyři milá zvířátka. Plňte všechny jejich potřeby a přání. Přece nechcete, aby byli smutní.