Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Plush toys

Hrajete online hru Plush toys

Každý by byl jistě velice šťastný, kdyby měl tak velkou hromadu hraček, jako v této flashovce. Myslíte si, že je dokážete rozestavět v pokoji tak, aby to vypadalo dobře? Zkuste to, je to teď pouze na vás.

ovládání hry Plush toys

myš pro posun objektů • 0.14 MB • 377x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Beauty Maker 23
Hry pro dívky - 34x
Tak tahle šlečinka není jen tak ledajaká smrtelnice. To je královna víl:) Podle toho se také musí pěkně oblékat. Má velký šatník, ve kterém se najdou krásné kousky. A všechno ladí. Oblékni ji, jak nelépe umíš.
Daisy Construction
Hry pro dívky - 32x
Strašně pěkná online hra. Velice vtipná, to každopádně! Daisy se rzhodla býti stavitelkou architektkou a ty ji máš pomoci:) Vyber si stavbu a poté ji jen uprav. Nejlepší na celé hře je, když dáš play a to se budeš pěkně smát. Kdo zkusí neprohloupí:)
Chocolate Cheesecake
Hry pro dívky - 39x
Udělejte opravdu krásný dort na svou párty, který pak budete podávat svým hostům. Dnes se naučíte nový recept pro přípravu tohoto dortu. Tato dívka vás přivolala právě proto, abyste ji v této tvorbě pomohli.
Model Dressup 47
Hry pro dívky - 5x
Tak tenhle pár nevyhlíží zrovna nejšťastněji, ale jistě ne kvůli tomu, že by se na vlastní svatbu netěšili, ale pouze proto, že slečinka se ještě nerozhodla, co si vzít na sebe! Pomoz jim a vykouzli úsměv na jejich tváři:)
Barbie Winter 2
Hry pro dívky - 10x
Velice pestrá hra ve které můžete barbie obléknout do několika různých šatů. Nechybý také různé doplňky mezi které patří přívězky, rtěnky ba dokonce i změna účesu. Můj vlastní názor na tuto hru je velice příznivý.
Cute Unicorn Care
Hry pro dívky - 46x
Dětská hra, ve které se budete starat o svého milého jednorožce. Nejprve vyberte jednoho ze tří jednorožců a hned se můžete pustit do prvního úkolu. Tím bude očistit jednorožce od listí a špíny. Zvládnete i další úkoly?
Beauty Maker 18
Hry pro dívky - 11x
Tak a je tu, pěkná online hra pro dívky. Zde si opravdu užiješ vše, co se týká módy a vzhledu. Nejprve tě čeká stylové oblečení, poté krásné líčení, potom suprové účesy a nakonec všechno slaď doplňky!
Perfect Sweet Wedding
Hry pro dívky - 40x
Tato dívka se velice těší na den, kdy bude mít svatbu. Každý den se dívá do kalendáře a počítá, za jak dlouho to bude. Stále si představuje co bude mít na sobě. Tento den právě nadešel a vy ji musíte pomoct!
Model Dressup 168
Hry pro dívky - 24x
Tak tahle hra je velice zajímavá. Tahle slečna se snaží zapadnout do japonské m´dy, jak jen to jde. Její vychovatelka z Japonska jí pár věcí dala, tak jí pomoz je prochu zkombinovat, ať jí to ladí. Příjemnou zábavu.
Style Dressup 5
Hry pro dívky - 9x
Sportovkyně ŠÁRKA, jak tělem tak duší:) Zde tedy vidíme hlavně, jak je sportovkyní, co se týče šatníku:) Je jen na tobě, jak ji dnes oblékneš! Má na výběr řadu perfektního, moderního, sportovního oblečení.
Veterinary - Malá veterinářka
Hry pro dívky - 40x
V roztomilé hře Veterinary se setkáme s malou veterinářkou, která miluje zvířata a starání se o ně. Dbejte na to, aby všechna zvířátka byla spokojená a zdravá. Malá veterinářka je super hra pro dívky.
Snow White
Hry pro dívky - 25x
Je sněhurka a sedm trpaslíku tvá oblíbená česká pohádka? Pak je pro tebe tato online hra pro dívky tím pravým ořechovým. Tvým úkolem je pěkně uspořádat jednu scénu z této pohádky, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Chicken BBQ
Hry pro dívky - 27x
Moc hezká online hra:) Tvým úkolem je ugrilovat špízy tak, aby byly z obou stran. A to krásně propečeně, ALE ne syrové a ne spálené:) Je to na tobě, když se ti to podaří dostáváš body, čím víc, tím líp:)
Model Dressup 154
Hry pro dívky - 774x
Tahle slečinka je velice svérázná a přátelská, nezkází legraci. Podle jejíhi šatníku můžeš usoudit, že v módě dává přednost pohodlí a možnosti předvést své krásné dlouhé nohy. utvoř skvělý make-up a slaď jej.
Cutie Makeover 12
Hry pro dívky - 42x
Další pěkná online hra pro dívky. Na téhle dívce můžeš změnit mnoho věcí. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji, dej jí i šálku náhrdelníky a změň oči.