Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Plush toys

Hrajete online hru Plush toys

Každý by byl jistě velice šťastný, kdyby měl tak velkou hromadu hraček, jako v této flashovce. Myslíte si, že je dokážete rozestavět v pokoji tak, aby to vypadalo dobře? Zkuste to, je to teď pouze na vás.

ovládání hry Plush toys

myš pro posun objektů • 0.14 MB • 146x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 19
Hry pro dívky - 8x
Tohle je opravdu pěkná povedená online hra pro dívky! Máš zde krásnou slečnu, kterou musíš, co nejlépe obléci! Je zde na výběr mnoho oblečení, jen ho sladit, v této hře se opravdu vyřádíš, užij si to!
Obsluha hostů
Hry pro dívky - 41x
Po dlouhé době se u vás zastavyli staří známí a dostali obravský hlad a vy jako paní domu musíte uvařit. Každý z hostů si sám řekne na co má chuť vy to pouze uvařite a donesete ke stolu. Pozor hra je časově omezena.
Model Dressup 104
Hry pro dívky - 17x
Slečna Petruška se chce jít projít se svým chlapcem do parku a ráda by vypdala báječně. Pomůžeš jí? Šatník nemá zrovna malý. A v něm je mnoho stylů a oblečení. Tak se dej do toho a krásně ji uprav. Příjemně se bav.
Five Star Makeover
Hry pro dívky - 470x
Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.
Ever After High Apple
Hry pro dívky - 33x
Ahoj holky! V této super nové hře ze série Ever after high máte možnost potkat úžasnou postavu, kterou můžete změnit podle vlastní fantazie. Zkrátka je tu další super oblíkačka pro dívčí hráče a pro nejmenší fanoušky flash her.
Model Dressup 169
Hry pro dívky - 10x
Oblékni tuto krasavici. Je parný letní den a tato online hra pro dívky tě také může mnohé naučit. Nejprve ji oblékni do báječného letního outfitu. Pak jí dej vhodný make-up a účes a nkonec doplňky včetně bot.
Rochelle Scaris Style
Hry pro dívky - 144x
Oblíbené hrdinky ze školy Monster High jsou zpět. Tentokrát v pěkné oblíkačce s hlavní postavou tajemné Rochelle. Vyberte pro ni úžasné oblečení a doplňky. Zařiďte, aby se za ní otočil každý kluk.
Model Dressup 183
Hry pro dívky - 6x
Tahle mladá paní nemá zrovna vyhraněný módní styl, ale chce se cítit ve svém oblečení pochopitelně příjemně a dobře. Tvým úkolem je z ní udělat dobře vypadající slečnu, které vytvoříš skvělý outfit :)
Colouring 16
Hry pro dívky - 31x
Máš ráda společnost svého nejlepšího kamaráda? Tito dva také. Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 116
Hry pro dívky - 18x
Oblékni si sportovně vyhlížející nevinnou nevýraznou krasavici. Pěkná online hra pro dívky. Oblékni ji a k tomu slaď veškeré potřebnosti, jako jsou botky, kabelky, účes, brýle atd. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Mini Dressup 23
Hry pro dívky - 22x
Podívej na tu nevinnou slečinku,co odpoledne venčí psíka. Možná bys ani nevěřil, ale ona chce vypadat skvěle, i když jde jen vyvenčit svého psa. Pomoz jí sladit oblečení a ona bude spokojená. Vše je jen a jen na tobě! Příjemnou zábavu!
Photo Model 22
Hry pro dívky - 167x
Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!
Fairy Dressup 42
Hry pro dívky - 0x
Krásná slečinka Fairy má ve svém šatníku nespočetné množství oblečení. Dnes se chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Chelsea Flu Doctor Care
Hry pro dívky - 31x
A jejej... malá Chelsea běhala venku v zimě a trochu se nám nachladila. Co s tím? Musíte s ní k lékaři. A na vás také bude, postupovat podle správných rad a malou holčičku vyléčit. Podaří se vám to bez chyb?
Photo Model 10
Hry pro dívky - 0x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, kliknutím na tričko, vlásky upravíš kliknutím na ně a nakonec ji pěkně namaluj. Použij krásné naušnice i náhrdelníky nebo klobouky. Příjemnou zábavu!