Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cafe garden
sponzorované odkazy

Cafe garden

Hrajete online hru Cafe garden

Vaším dnešním úkolem bude vyzdobit malou kavárničku. Máte spoustu nábytku tak na nic nečekejte a dejte se do svého díla. Dávejte ale pozor na to, aby se výsledek líbil vašim zákazníkům. O to přece jde.

ovládání hry Cafe garden

myš pro posun objektů • 0.43 MB • 210x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 34
Hry pro dívky - 1x
Tak se konečeně dostalo na tu krásnou FAIRY a stala se princeznou! Jenže teď se musí naučit nosit ty krásné šaty, boty, korunky a všechno. Tvým úkolem je jí pomoci v začátcích, tak se dej do toho!!! Příjemnou zábavu.
Party Makeup 13
Hry pro dívky - 0x
Pěkná online malůvka pro dívky. Namaluj si svou panenku! Tato krasavice s dlohými vlásky chce zapůsobit na chlapce, který je u ní ve třídě nový. Pomůžeš jí? Věřím, že ano, tak se do toho dej a krásně ji nalič:)
Model Dressup 113
Hry pro dívky - 0x
Tahle slečinka je taková romantička, že svou romantickou povahu přenesla i do svého krásného šatníku. Má ráda puntíky a veselé barvičky. Ale celkově chce vypdat luxusně a cool. Dej se do toho a udělej z ní krásku.
Fairy Dressup 36
Hry pro dívky - 1x
Krásná Fairy se dnes chystá na dlouho plánovaný ples. Co se týká oblečení, nemá problém s množstvím kvalitních krásných šatů. Jen se ne a ne rozhodnout, které jí sluší nejvíce. Tak jí poraď ty, obleč ji:)
Hair Dresser 2
Hry pro dívky - 2x
I chlapci potřebují péči o svůj vzhled! To se dozvíš obzvlášť v této nové online hře pro dívky. Vyber jednoho chlapce a ten ti dá na výběr 3 jeho oblíbené účesy, jeden si vyber a dej se do díla jako pravá kadeřnice!
Beauty Maker 3
Hry pro dívky - 1x
Hezká slečna, možná má trochu namyšlený výraz, ale proč ne. Je krásná a štíhlá, což se v dnešní době nosí:) Ale co se nosí víc, ty jistě víš. Tak ji krásně oblékni do jejích cool hadříků a k tomu přidej krásné botky a doplňky.
Cody Dressup 52
Hry pro dívky - 1x
Obyčejná dívenky, co bydlela v lese v chaloupce má dnes svatební den a to ne jen tak s někým, ale s místním princátkem:) To se ví, že chce vypdat báječeně po boku prince, tak jí nádherně oblékni, jak se ti bude líbit!
Red dollhouse
Hry pro dívky - 1x
Jistě se najde spousta dívek, které mají rády červenou barvu. Těm se bude určitě líbit i tahle hra. Dostanete svůj vlastní domeček pro panenky, celý laděný v červené barvě a budete ho muset pěkně uklidit.
Ever After High OHair Babies
Hry pro dívky - 3x
Hezká barevná oblíkačka s miminkem a s motivem seriálu Ever after high. Můžete si vybrat mezi miminky Poppy a Holly. A pak už se dejte do zkrášlování nejrůznějším oblečením a doplňky. Hru si skvěle užijte.
Dollhouse make over
Hry pro dívky - 600x
Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.
Cat Mouse Paint
Hry pro dívky - 3x
Krásná online omalovánka pro dívky. Ne jen tak obyčejná omalovánka. Máš ráda omalovánky? Jistě ano, tak si klikně omaluj obrázek, který si vybereš úplně dole pod barvičkami, ALE hned nad ním máš možnost něco vkládat do obrázku! Dej se do toho!
Elsa Wedding
Hry pro dívky - 3x
Naši hrdinku Elsu z Ledového království čeká nejúžasnější den - svatba. Na tu je nutné se pečlivě připravit, zejména co se týče čatů. Na vás nyní bude vybrat perfektní svatební oblečení na jejich velký den.
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 0x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Beauty Maker 55
Hry pro dívky - 1x
A je tu zase krásná online hra pro dívky, kde využiješ všechno. Lze využít i nápovědu v rámečku s názvem HINT:) Ale pouze na 5 sekund. Tak se dej sdo toho. Oblékni ji, pak ji nalič, jak nejlíp dovedeš, nakonec slaď doplňky a účes:)
Joy Story 4
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je velice zajímavá online hra pro dívky. Koukni se nejprve, jak vypadá opravdový příběh lásky:) Potom je slečna nevěsta lehce nervózní a chce rychle uklidit, tak buť tak hodná a pomoz ji :)