Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Cafe garden
sponzorované odkazy

Cafe garden

Hrajete online hru Cafe garden

Vaším dnešním úkolem bude vyzdobit malou kavárničku. Máte spoustu nábytku tak na nic nečekejte a dejte se do svého díla. Dávejte ale pozor na to, aby se výsledek líbil vašim zákazníkům. O to přece jde.

ovládání hry Cafe garden

myš pro posun objektů • 0.43 MB • 231x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Garfield Comic
Hry pro dívky - 31x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro milovníky Carfielda!!! Jde o to, aby jsi vytvořila vlastní komiks, který se bude týkat Carfielda a jeho přátel. Dej se do toho, je to pěkná prča! Neváhej a hraj!!!
Ever After High Apple
Hry pro dívky - 34x
Ahoj holky! V této super nové hře ze série Ever after high máte možnost potkat úžasnou postavu, kterou můžete změnit podle vlastní fantazie. Zkrátka je tu další super oblíkačka pro dívčí hráče a pro nejmenší fanoušky flash her.
Star Dressup 9
Hry pro dívky - 7x
Opravdu převelice těžký úkol tě čeká zde! Musíš obléci bohyni. Dnes večer je sraz cšech bohů na nebi a pochopitelně chce vypadat báječně! Na výběr je tedy požehnaně, tak to nezkaz, ať je krásná:) Příjemnou zábavu!
Style Decorate 21
Hry pro dívky - 25x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento čarodějný domeček tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak se snaž.
Beauty Maker 14
Hry pro dívky - 18x
Oblékni svou panenku, no řekni, není ona krásná. Jako víla. potřebuje však na dnešek být ještě krásnější, má totiž nejvelkolepější taneční vystoupení za celý život. Pomoz jí, aby mohla vypadat báječně.
Cody Dressup 25
Hry pro dívky - 17x
Oblékni krásnou Cody na její první ples, kde se setká se svým idolem. Pochopitelně chce vypadatbáječně, stejně jako ty bys ráda na plese vypadala skvěle. Tak se dej do toho převlékej, měň účesy. je to jen na tobě.
Cody Dressup 56
Hry pro dívky - 23x
Krásná CODY půjde dnes na super prestižní bál, který navštíví nejvýznamnější osobnosti z jejího království a ona chce každopádně vypadat skvěle. Tak teď je pouze na tobě, jak se s tím vypořádáš!!! Příjemnou zábavu.
Fashion Style 26
Hry pro dívky - 2x
Nevíš si rady co si vzít na sebe a máš romatickou dušinku? Pak je tato online nápověda, inspirací pro tebe:) máš zde hned šest typů, jak se oblékat, aby jsi vyjádřila, jak si romantická na oblečení i v dušince:)
Model Dressup 167
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle opravdu hezká moderní cool rocková slečna. Ta má takový šatník, o kterém by se mohlo komukoli z nás zdát. Tahle slečna se může stát z punk-rockové slečny v mžiku roztomilou sexy blondýnkou. Je na tobě, co myslíš, že jí sluší.
Photo Model 52
Hry pro dívky - 1x
Krásná a sympatická mladičká fotomodelka dostala místo v jedné firmě, avšak na vlatního stylistu a kadeřníka to ještě nedotáhla. Takže je zastupuješ ty! Dej se do práce, uvidíš, že tě to bude bavit!
Colouring 15
Hry pro dívky - 21x
Máš ráda roztomilé omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 24
Hry pro dívky - 18x
Tak tohle je pravdu moderní slečinka, která si rozhodně nemůže stěžovat na objem svého šatníku. Jen možá na to, že se ještě neanaučila moc dobře z částí šatníku udělat celek a krásný outfit. Ty to však jistě dokážeš!
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 4x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
New Doll
Hry pro dívky - 130x
Zahrajte si moc pěknou oblíkačku. Vyberte pro dívku nejhezčí účes, šaty, šperky, boty, kabelku a samozřejmě i náušnice. Nakonec se podívejte, jak jí to sluší. Ke hře si můžete pustit příjemnou hudbu.
Model Dressup 65
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je opravdu herní bomba! Neuvěřitelné. Cílem této pěkné online hry pro dívky není pouze obléci slečnu, ani 2 slečny, ale rovnou 2 slečny a chlapce! Není to bomba, tak neváhej a dej se do toho!