Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Bombs away
sponzorované odkazy

Bombs away

Hrajete online hru Bombs away

Už je to zase tady, mimozemšťané nás ani na chvíli nehodlají nechat na pokoji. Je na Vás, abyste se jim statečně postavili a se zbraní v ruce odrazili krutý nepřátelský nátlak. Pěkně balistickými křivkami odpalujte nálože.

ovládání hry Bombs away

kompletní ovládání myší • 0.23 MB • 22x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Udi 2 - Enjoy the Flight
Ostatní - 18x
Udimu ujel autobus do školy, a tak poprosil svého tatínka jestli by ho neodvezl autem. Tatínek na jeho prosbu přistoupil. Jenže to chudák Udi nevěděl, že ho tatínek nakopne, aby do školy doletěl.
Spitwad - souboj s flusačkama
Ostatní - 26x
Taky jste ve škole stříleli papírové náboje z tužky, tzv. versatilky? V této online hře si to můžete virtuálně zopakovat. Jedná se o souboj buď proti počítači, a nebo proti druhému hráči. Je nutné dobře odhadnout směr a sílu vyflusnutí :-).
Kick Out Bieber 2
Ostatní - 37x
Nakopejte Biebrovi zadek. Snažte se ho odpálit co nejvýšše budete moct. Tato super hra je hlavně pro odpůrce Biebra. Tak se snažte, ať to má nějaký výsledek. Získejte dobré skóre v této hře.
Dynamite Train
Ostatní - 23x
Umístěte tyto bomby na své místo a to tak, aby vybouchl tento vlak. Vlak totiž nesmí nikdy přejet na druhou stranu, takže musíte umístit tyto dynamity opravdu správně a až nastane správná chvíle, tak to prostě odpálíte.
Ship Loader
Ostatní - 22x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Copter
Ostatní - 26x
Luxusní návykovka, ve které ovládáte malou helikoptéru v bludišti. Vaším úkolem ve hře Copter je doletět co nejdále a ani jednou nenarazit do překážky. I jediná srážka totiž znamená konec hry. Vrtulník se ovládá klikáním myši.
Mr-Georges
Ostatní - 720x
Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.
Cards Wars
Ostatní - 481x
Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.
Mine Link
Ostatní - 19x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
TNT Runner
Ostatní - 25x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 32x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Ocean Explorer - focení v moři
Ostatní - 14x
Jste členem expedice, která se vypravila na Havaj, aby tam pořídila snímky podvodních živočichů. Ponořte se do moře, mějte prst na spoušti fotoaparátu a hledejte vzácné druhy ryb. Až se vám naskytne pěkný pohled na rybu nebo skupinku ryb, držte Mezerník a poté scénu vyfoťte kliknutím myši. Sledujte stav kyslíku a hloubku, abyste se neudusili.
5 Minutes to Kill Yourself
Ostatní - 18x
Následující hra si vzala za cíl netradičnost. Musíte totiž během pěti minut naštvat co nejvíce lidí, aby vás napadli. Během zmíněného časového limitu se musíte připravit o život, což je naprostá šílenost, ale ve hře si to můžete klidně vyzkoušet. Za pomoci rozhovorů si jistě najdete nepřátele po celé kanceláři.
Yummy Nuts
Ostatní - 81x
Rozřízněte provázky na kterých je přivázaná tato veverka a pokuste se poté posbírat veškeré žaludy, které v této hře jsou. Dostávejte se do dalších úrovní jen tehdy, když posbíráte všechny kaštany v těchto úrovních.
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 48x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.