Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Submachine
sponzorované odkazy

Submachine

Hrajete online hru Submachine

Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.

ovládání hry Submachine

myš pro kombinování předmětů • 1.43 MB • 1071x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Night Lights
Logické hry - 15x
Ve hře Night Lights si můžete vyzkoušet celou řadu různých misí, ve kterých se musíte postarat o precizní splnění zadaného úkolu. Jedná se o retro hru, takže žádné extrémní grafické hry neočekávejte, spíše na vás dýchne atmosféra starých her. Pokaždé se potřebujete dostat do bodu odchodu. Světla odhalují různé nové možnosti.
Sleeping Beauties
Logické hry - 19x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Cookie Map
Logické hry - 24x
Cookie Map vypadá jako velice zajímavá hra, která je vhodná i pro mladší hráče. Hra je sice pouze v jazyce, který mnoho lidí v naší zemi neovládá, nicméně se dá poměrně snadno proklikat do hry. Zde už je pak vše naprosto jasně pochopitelné. Musíte vytvářet trojice stejných pochoutek, aby se rozjasnilo celé hrací pole. Pozor na časový limit!
Clix
Logické hry - 30x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 1245x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Ball Rolling 3
Logické hry - 57x
Třetí díl obdivuhodné logické onlinovky. V každém levelu máte za úkol dostat míček do připraveného místa. Cestu, přes kterou se míček vydá, nakreslíte tužkou. Navíc míček potká různé předměty, které se různě rozpohybují. Špatně zvolenou cestu můžete smazat gumou, bude se vám hodit i bomba.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 27x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
IQ Ball
Logické hry - 21x
Maličká modrá postavička si stanovila zvláštní cíl. Potřebuje se dostat ke všem červeným terčům. Ty se nacházejí v různých místech, která jsou občas hodně špatně dostupná, takže bude zapotřebí hodně přemýšlet, aby se k nim hlavní hrdina mohl dostat. Naštěstí modrá postavička umí vystřelovat chapadlo.
Paintball The Game
Logické hry - 90x
Vaším úkolem ve hře Paintball The Game je nakreslit dráhu pro kuličku, která se musí dostat k červenému čtverci. Snažte se kreslit co nejméně a tak, aby se kulička dostala do cíle co nejrychleji. Je to celkem zábavné.
Evil Switch
Logické hry - 25x
Pěkná logická hra s už klasickým principem "3 stejné symboly v řadě", to je superhra Evil Switch. Hra se ovládá klávesnicí - mezerníkem zvolíte políčko a šipkama pak určíte směr, ve kterém se prohodí s dalším symbolem. Za žluté dušičky máte extra bonus.
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 29x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Monsterland 3
Logické hry - 37x
Skvělé již třetí pokračování hry Monsterland. Junior a Senior jsou definitivně zpět. Malý Junior má za úkol probudit svého staršího kámoše Seniora. Cílem je proklikat se objekty a spojit Juniora se Seniorem, tím ho probudit. Čeká na vás 28+8 úrovní. Velmi zdařilá gamesa!
Potty Mouth Ninja - Enter the Pirate
Logické hry - 40x
Poněkud prostořeký malý ninja dostal chuť na thajskou masáž. Bohužel nemá žádné peníze. A tak se společně s ním vydáváte na cestu za zlatem a penězi. V každé úrovni se musíte dostat ke všem truhlám se zlatem. A pokaždé vám to hezky potrápí vaše logické myšlení. Potty Mouth Ninja je pěkná logická hra s vtipným příběhem. Hrajte! :)
Hapland 2
Logické hry - 26x
Tohe je druhý díl Haplnadu, což je logická hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji pro chvíle volna.