Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Submachine
sponzorované odkazy

Submachine

Hrajete online hru Submachine

Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.

ovládání hry Submachine

myš pro kombinování předmětů • 1.43 MB • 787x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
2048
Logické hry - 36x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Robo Chess
Logické hry - 64x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Rainbow Dash Mix-Up
Logické hry - 33x
Další ze série logických her nese název Rainbow Dash Mix-Up a vezmete si opět na starosti sestavování obrázku. Jedná se o hru podobnou různým puzzlům, kde se musíte pokusit sestavit obrázek z přidělených dílků, aby na sebe jednotlivě navazovaly. Jakmile by se vám podařilo sestavit první obrázek s poníky, můžete pokračovat na další.
Yves
Logické hry - 23x
Yves je geek student a má šílené nápady, které dokáží změnit budoucnost existence. Ale musí najít ten správný materiál. Pomozte mu najít veškeré věci, které má na seznamu a tak postavte velmi zajímavý stroj.
Head Games
Logické hry - 23x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 33x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
BioGems
Logické hry - 38x
Zajímavé pojetí klasické logické a postřehové hry na téma spoj tři, která je namíchána společně s bojovou akcí. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se na cestu vesmírem, kde potkáte řadu záporáků a bossů.
Shrunken Survival
Logické hry - 46x
Zajímavá webhra na přemýšlení. V den svých narozenin vám kdosi daroval chutný dortík. Po jeho ochutnání jste se však patřičně zmenšili. Tím pro vás začaly těžké časy a pěkné problémy. Dokážete vyřešit hádanky tak, abyste se vrátili do normální reality?
Build Balance
Logické hry - 49x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.
Tetris Sprint
Logické hry - 23x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
3 Slices
Logické hry - 12x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Silversphere
Logické hry - 32x
Silversphere je unikátní hra s malou kuličkou, kterou musíte dostat do speciálního výstupního portu. Musíte ale cestou překonat překážku jako vodu a nepřátelské kuličky. Většinou je jen jeden způsob jak projít level.
Me and My Dinosaur
Logické hry - 42x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.
Vehicles 2
Logické hry - 29x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Protect Tommy
Logické hry - 27x
Tommy je hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o modrou hlavičku s brýlemi, na kterou útočí různí nepřátelé. K dispozici dostanete několik obranných ocelových plátů, které můžete umístit kolem Tommyho, aby se k němu zloduši nedostali. Ze začátku se jedná o jednoduché řešení, ale postupem času se obtížnost navyšuje.