Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Submachine
sponzorované odkazy

Submachine

Hrajete online hru Submachine

Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.

ovládání hry Submachine

myš pro kombinování předmětů • 1.43 MB • 1434x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Sym-a-Pix Light
Logické hry - 307x
Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.
Crazy Digger 2 Level Pack
Logické hry - 115x
Pěkná arkáda, která tak trochu těží z pradávné klasiky jménem Boulder Dash. Budete se snažit posbírat všechny diamanty, ale tak, aby vám na hlavičku nespadly jiné kameny nebo vás ze světa zprovodila nějaká ta příšerka.
Hambo 2
Logické hry - 30x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Bomboozle 3
Logické hry - 54x
Třetí díl oblíbené kuličkové spojovačky Bamboozle. Vaším úkolem je najít na ploše stejně barevné kuličky, které označením odstraníte. Pokud se vám podaří spojit 5 stejných kuliček, tak vytvoří bombu, která vám v dalším hraním hodně pomůže.
Daymare Town
Logické hry - 25x
Zahrajte si hru, která je doprovázena tajemstvím a hrůzou. Přímo ve den jste se ocitli ve vylidněném městě. Vše vypadá divně a nikde není ani náznak toho, co se vlastně stalo. Pokuste se utéct co nejrychleji pryč.
Harry the hamster 2
Logické hry - 60x
Křeček Harry je malé a mírumilovné zvířátko a o to méně bychom chtěli, aby ho sežral kocour. Nečekej tedy, a postav mu bezpečnou cestičku až do jeho útulného bytečku. Máš pouze omezený čas, tak spěchej.
Mahjong Burger
Logické hry - 571x
Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.
Max Damage 3
Logické hry - 25x
Ve většině her se snažíte o výrobu různých předmětů, ale hra Max Damage 3 je naprostým opakem. Vezmete si totiž na starost maniaka, který pracuje ve skladu a jeho největší touhou je zničit všechny drahé předměty, které se mu dostanou pod ruku. Na každou misi máte omezený počet míčků, s nimiž můžete likvidovat předměty.
Cuber
Logické hry - 12x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která tak trochu prověří vaše schopnosti a znalosti fyziky. Cílem je postavit prvky tak, aby míček nespadl na zem. Krom míčku nesmí po dopadu spadnout ani jiný objekt. Docela makačka na závity :).
Submachine 5
Logické hry - 41x
V této hře je Vašim úkolem dostat se z temných zákoutí a spatřit tak denní světlo. Budete muset sbírat mnoho indicií, které Vám ve Vašem putování pomohou. Také se budete muset vypořádat s mnoha nástrahami. Takže se nudit určitě nebudete.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 12x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Railway Line
Logické hry - 54x
Zajímavá postřehovka z prostředí železnice. Vaším zadáním je postavit v co nejkratším čase koleje tak, aby vlak dojel bezpečně do cílové stanice. Nároky na rychlé přemýšlení jsou opravdu vysoké. Takže vzhůru do hry.
Sheriff
Logické hry - 49x
Povedená logická střílečka, ve které uplatníte svou přenost a logické myšlení. Nepřátelé se nacházejí schovaní za objekty, které budete muset nějakým způsobem překonat.
Fruit Fall - originální logická hra
Logické hry - 28x
Fruit Fall je logická hra s naprosto jednoduchým, ale úžasně chytlavým principem. Jednoduše otáčíte bludiště tak, abyste spojili 3 druhy ovoce. Velice chytlavá super hra.
Monkey Go Happy Marathon 2
Logické hry - 31x
Monkey Go Happy je tu s dalším dílem herní legendy, tentokrát jde o druhý díl serie Marathon. Opět vás čeká 30 záludných úrovní, ve kterých musíte pořešit důmyslné logické hříčky, které prověří vaše schopnosti. Zahrajte si i první díl.