Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Submachine
sponzorované odkazy

Submachine

Hrajete online hru Submachine

Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.

ovládání hry Submachine

myš pro kombinování předmětů • 1.43 MB • 111x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 23x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 24x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Arcade Lines
Logické hry - 198x
Skvělá logická minihra Arcade Lines Deluxe je již sice trochu starší, ale stojí za to si ji připomenout. Vaším úkolem je na hracím poli seskupit vždy 5 kuliček stejné barvy, a to vodorovně, svisle, nebo diagonálně.
Red Ball 2
Logické hry - 50x
Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 15x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Bubble Earth
Logické hry - 29x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Fairway Solitaire
Logické hry - 132x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.
Blox forever
Logické hry - 15x
Zajímavá oddechová hříčka s velkolepou hratelností. Přesouváte pomocí myši kostičky k sobě, aby stejné barvy zmizely. Nenechte ale své kostičky uvíznout, jinak nebudete moci úspěšně dokončit celý level.
Bubble Shooter
Logické hry - 2198x
Bubble Shooter je jedna z nejoblíbenějších miniher, které si můžete na internetu zahrát. Na hracím poli máte barevné balónky, ke kterým vystřelujete vždy po jednom balónku. Cílem je seskupit alespoň tři balónky stejné barvy. Dobře a rychle přemýšlejte, kam balónek umístíte, neboť celá řada postupně klesá...
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 20x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 26x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Chuck Norris Quiz
Logické hry - 26x
Máte rádi Chucka Norrise? Myslíte si, že o něm víte vše? Tentokrát tu pro vás máme zvídavý dotazník s Chuckem Norrisem.
Pipol Smasher
Logické hry - 27x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Scoregamites
Logické hry - 19x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Livingroom Escape
Logické hry - 8x
V této hře budete uvěznění v pokoji. Jediné co můžete dělat je vymyslet netradiční způsob, kterým by jste se mohli s pokoje dostat. Najděte předměty, které by se vám mohli hodit a vhodně je využijte.