Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Submachine
sponzorované odkazy

Submachine

Hrajete online hru Submachine

Submachine je skvělá logická adventura, která vás chytne a nepustí, dokud ji celou nevyřešíte. Ocitnete se v domě s nějakým záhadným strojem a pomocí vhodné kombinace různých předmětů zjišťujete co a jak funguje.

ovládání hry Submachine

myš pro kombinování předmětů • 1.43 MB • 1146x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Red Bugs Puzzle
Logické hry - 20x
V této hře se seznámíte s malým broučkem, který sbírá maliny, aby neměl hlad. Jenže v tom mu brání různé překážky a také ostatní brouci. Pomozte mu překonávat překážky a přelstít zlé brouky.
Never end
Logické hry - 3x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Head Games
Logické hry - 23x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
Bubbles Game
Logické hry - 81x
Klasické ztvárnění jedné z nejoblíbenějších her - Bubble Shooteru. Úkolem v této logicko postřehové minihře je odstranit všechny bublinky dříve než dojdou až na konec hracího pole. Hodně chytlavá online hra.
Signum Project
Logické hry - 228x
Další logická pecka se sice jednoduchou grafikou, ale to není vůbec na škodu, spíše naopak. Spojujte tečky a snažte se je všechyn rozsvítit. A kolik na vás tvůrci přichystali úrovní? Těšte se na celkem 31 záludných levelů.
Cuboy Quest
Logické hry - 24x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 720x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 25x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
The Smurfs Mahjong
Logické hry - 61x
Zahrajte si mahjong v klasickém stylu, ovšem s obrázky šmoulů. Pokud máte tento kreslený seriál rádi, tak vám hra půjde určitě o poznání lépe. Hledejte dva stejné obrázky, které nejsou blokované a postupně je odebírejte. Zkrátka klasika mahjong.
Goblin Garden
Logické hry - 45x
Oddechová klikačka, ve které budete hledat předměty ukryté na hrací ploše. Není to vůbec snadné, protože některé objekty jsou skryté velmi důkladně. Podaří se vám najít všechny věci během co nejkratší doby?
Hitman
Logické hry - 34x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
Mindly Puzzle
Logické hry - 41x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.
Chisel
Logické hry - 57x
Hlavním hrdinou hry Chisel je zvláštní tvor, který se dokáže provrtávat půdou různých planet. Potřebujete na ukazateli dosáhnout sta procent, aby se dalo pokračovat další úrovní. Během plnění mise dostanete možnost posbírat různé bonusy. Musíte si ovšem dávat poměrně velký pozor na nepřátelské tvory.
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 910x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Cool West
Logické hry - 54x
Znáte Angry Birds? hm, hloupá otázka, že? Kdo by neznal Angry Birds. Jestli si rádi zahrajete povedený klon této hry, tak se pusťte do gamesky Cool West. Budete vystřelovat zvířátka a snažit se zničit bandity.