Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
World culture
sponzorované odkazy

World culture

Hrajete online hru World culture

Myslíte si, že víte, jaké tradiční oblečení používají různé kultury? Máte zde šanci to vyzkoušet - na výběr dostanete spousty druhů šatstva a na vás bude vybrat druhy, které k sobě budou stylově sedět.

ovládání hry World culture

myš pro posun objektů • 1.79 MB • 310x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Ice Cream Maker
Hry pro dívky - 24x
Staň se mistriní zmrzlinářkou v nové online hře :) Nejprve si vyber s kým budeš hrát. Se stylovou kráskou nebo moderním chlapcem. Hra je omezena časovým limitem. Pak už jen podle předlohy udělej zmzku. Pozor, po čase se ti předloha bude objevovat na kratší čas.
Model Dressup 72
Hry pro dívky - 10x
Tak tohle je opravdu sportovkyně tělem i šatníkem:) Je jen na tobě, pro co se dnes rozhodne, zda jí naplánuješ tenis či plavání nebo snad box či švihadlo a co třeba si jít jen tak zaběhat. Oblékni ji třeba podle toho, co by jsi si vybrala ty.
Model Dressup 179
Hry pro dívky - 8x
Tak tahle slečinka je maličko extravagantní, co se oblečení týká. Má ráda výrazné barvy, zajímavě střižené i suprově barevně řešené kalhoty, kožichy kolem ramen a hlavně má mnoho paruk:) Vyber nejlepší outfit.
Model Dressup 157
Hry pro dívky - 18x
Tahle slečna si potrpí na praktičnost a pohodlí, ale zároveň se chce ve svém oblečení cítit dobře, což je pochopitelné. Teď je tvým úkolem, aby jsi tuto slečnu oblékla, dala jí vhodný účes, dopňky a obuv:)
Joy Story 4
Hry pro dívky - 25x
Tak tohle je velice zajímavá online hra pro dívky. Koukni se nejprve, jak vypadá opravdový příběh lásky:) Potom je slečna nevěsta lehce nervózní a chce rychle uklidit, tak buť tak hodná a pomoz ji :)
Photo Model 8
Hry pro dívky - 9x
Dej se do krásné online hry pro dívky! Krásná Petra se rozhodla, že zkusí fotomodeling a dnes je první konkurs na celosvětové fotografování. Udělej jí pěkný účes, kliknutím na vlasy. Změň jí oblečení kliknutím na tričko. A pak už je to na tobě, nalič ji a dej jí krásné šperky:)
Hello Kitty Romance
Hry pro dívky - 46x
Kočička Hello Kitty se zamilovala do kočičího prince. Máte možnost vzít si zamilovanou dvojici na starost a obléknout ji přesně podle svého vkusu. Vedle dvojice koček se nachází rozmanité druhy oblečení, do nichž lze Hello Kitty a jejího vyvoleného převléct. S oblečením se musíte trefovat přesně na místo.
Little Magician 2
Hry pro dívky - 6x
Proměn udatného hrdinu, který přemohl všechny nastrahy a nepřítele až dosáhl pokladu. V tom ale přišel zlý čaroděj a hrdinu proměnil v žabáka. Proměn ho zpátky pomocí svých magických lektvarů a kouzelné hůlky.
Photo Model 52
Hry pro dívky - 1x
Krásná a sympatická mladičká fotomodelka dostala místo v jedné firmě, avšak na vlatního stylistu a kadeřníka to ještě nedotáhla. Takže je zastupuješ ty! Dej se do práce, uvidíš, že tě to bude bavit!
Star Dressup 7
Hry pro dívky - 38x
Koukni na tu krásku, nezdá se ti zamračená, no to je! A když ji krásně oblečeš, jistě se zase začne na svět usmívat:) Má totiž rande. Je to pro ni velice důležité. Tak neváhej a oblékej. Je to jen na tobě:)
Beyonce and Lopez
Hry pro dívky - 8x
Obrovský šatník, který ještě můžeš zvětšit kliknutím na Ileri v nové online hře pro dívky! Máš zde krasavice Beyonce a J. Lopez. Oblékni je dle svého vkusu. Kterou oblékneš lépe je jen na tobě. Příjemnou zábavu.
Pet Dressup 4
Hry pro dívky - 1x
Krásná kočička, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlená:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékla něco krásného na sebe, ale sama to neumí, tak jí pomoz něco pěkného vybrat a oblékni ji, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Whole Heartedly Kiss
Hry pro dívky - 32x
Whole Heartedly Kiss je zábavná online hra pro dívky. V této hře půjde o jedinou věc, a sice o líbání. Ovšem musíme zmínit, že vás při líbání s miláčkem nesmí nikdo vidět. Vydržte nejdelší polibek bez toho, aniž by si toho kdokoliv všiml.
Roiworld nail
Hry pro dívky - 27x
V téhle hře najdou zálibu většinou dívky. Jde v ní totiž o to, nalepit si umělé nehty a na ně nanést různé ozdoby a vzory. Na výběr je spousta barev, takže si jistě vybere každá z vás. Zkuste, co dokážete vytvořit.
Magical Manicure
Hry pro dívky - 11x
Parádní super hra pro dívky a malé slečny, které si rádi lakují nehty. V této hře si můžete vyzkoušet lakování a výzdobu nehtů na ruce. Vyzkoušejte tuto chytlavou gamesku.