Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
World culture
sponzorované odkazy

World culture

Hrajete online hru World culture

Myslíte si, že víte, jaké tradiční oblečení používají různé kultury? Máte zde šanci to vyzkoušet - na výběr dostanete spousty druhů šatstva a na vás bude vybrat druhy, které k sobě budou stylově sedět.

ovládání hry World culture

myš pro posun objektů • 1.79 MB • 625x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 12
Hry pro dívky - 31x
Kompletní přeměnu Cody můžeš udělat v této roztomilé online hře pro dívky, u které se můžete příjemně odreagovat. Od oblečení, přez líčení až po nejrozmanitější doplňky,jakými jsou např.: čelenky náramky, podkolenky aj.
Cindrealla 2
Hry pro dívky - 11x
Cindrealla 2 je velice hezká dekoračka pro dívky jako jsi ty:) Jistě znáš ty strašidelné pohádky o dracích a zlých čarodějnicích. Teď si můžeš sama jednu scénu jakoby vytvořit, tak neváhej a dej se do toho!
Model Dressup 164
Hry pro dívky - 25x
Dnes je karneval. Taky jsi ho nestihla? Pak je pro tebe tato hra ta pravá. Zde se můžeš vyřádit. Ne na sobě, ale na této kraasvici. Je na tobě zda z ní uděláš červenou Karkulku nebo snad prodavačku. :)
Sue na rande
Hry pro dívky - 15x
Krásná Sue se chystá na rande v nové online hře pro dívky. Zvol nejprve čas,kdy se chceš se svým vyvoleným sejít. Poté vyber nejkrásnější outfit, make-up, botky a slaď i vlásky, pak klikni dál a uvidíš hodnocení partnera:)
Model Dressup 68
Hry pro dívky - 24x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, chystá se na svůj maturitní ples a to snad uznáš,že musí vypadat bezkonkurenčně co nejlépe. Ty budeš jistě tak hodná, že jí pomůžeš:) Příjemnou zábavu!
Beauty Maker 37
Hry pro dívky - 7x
Nyní če čeká opravdu nelehký úkol. Velký přeborník, fotograf, ve světě mody chce získat pro svůj časopis krásnou dívenku, která bude v jeho časpise. Už zbyla jen tvá dívenka a její sokyně. Na konci se dozvíš, kdo vyhrál.
Chicque fashion
Hry pro dívky - 16x
Tato dívka, postižená předlouhýma nohama to jistě nemá lehké, pokud jde o výběr vhodného oblečení. Naštěstí má pár kalhot nadměrné, které jí padnou dobře, takže se teď snaží je dobře zkombinovat s ostatním oblečením - pomoz jí s tím.
Beauty Maker 40
Hry pro dívky - 3x
Tak teď se rozhodne, zda je hezčí její úhlavní sokyně nebo ona! Fotbalovej týpek se prostě ne a ne rozhodnout, kterou z nich si vybrat. Dej se do upravování celkového dojmu. Nápověda v sekci HINT. Možnost tisku (print) na koci hry.
Before and After 3
Hry pro dívky - 19x
Příjemná makeover online hra vhodná hlavně pro malé dívky, které mají rády hry s módou. Na tvém zvážení je výběr oblečení a nejrůznějších doplňků. Vyber triko, účes a líčení.
Fairy Dressup 27
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle je opravdu krásná online hra pro dívky. Tato krásná mladá slečinka se dnes chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Kim Possible 2
Hry pro dívky - 97x
Jednoduchá online hra s Kim Possible. Je to střílečka, ve které budete trefovat všechny nepřátele, kterých je neskutečně velký počet. Jakmile překonáte prvotní lehkou úroveň, tak se na vás pohrnou nepřátele ze všech stran.
Fashion Style 5
Hry pro dívky - 16x
Máš ráda pohodlný módní styl, ale zároveň se chceš klukům líbit. Nebo snad máš plný šatník, ale nevíš, jak kombinovat, aby si působila změněně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:)
Chicken BBQ
Hry pro dívky - 28x
Moc hezká online hra:) Tvým úkolem je ugrilovat špízy tak, aby byly z obou stran. A to krásně propečeně, ALE ne syrové a ne spálené:) Je to na tobě, když se ti to podaří dostáváš body, čím víc, tím líp:)
Cody Dressup 6
Hry pro dívky - 31x
Cody dressup 6 je stylová online , nejen oblíkačka, pro dívky:) Zde se nejen převléká svléká a obléká, ale i líčí, upravuje obouvá, češe apod:) Tak se dej do toho a uprav tuto slečnu ze všech hledisek.
Holly Puzzle
Hry pro dívky - 25x
Vyber si jeden ze dvou obázku a klikni na ,,shuffle,, (zamíchat) a počítač ti náhodně rozhází časti obrázku, přičemž jeden odebere. Ty musíš poté klikat na části a posouvat je logicky tak dlouho, dokud se neobjeví celý obrázek:)