Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pacman 2005
sponzorované odkazy

Pacman 2005

Hrajete online hru Pacman 2005

Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.

ovládání hry Pacman 2005

Šipky pro pohyb • 0.39 MB • 262x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
War Truck
Ostatní - 160x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
MaKu The Rain Cloud
Ostatní - 55x
V roli usměvavého mráčku se budete starat o květiny. Pokuste se je zalévat svými dešťovými kapkami dokud nevyrostou do dané výšky a zároveň je chránit před škůdci svými blesky. Povede se vám vypěstovat květiny?
Cards Wars
Ostatní - 250x
Přetahujte všechny karty mezi územím. Snažte se vyhrát nad ostatními kartami a to tak, že budete mít prostě vždy vyšší číslo. Tak se do toho dejte a pokud nebudete mít vyšší číslo, tak se je pokuste přerovnat.
Ocean Explorer - focení v moři
Ostatní - 13x
Jste členem expedice, která se vypravila na Havaj, aby tam pořídila snímky podvodních živočichů. Ponořte se do moře, mějte prst na spoušti fotoaparátu a hledejte vzácné druhy ryb. Až se vám naskytne pěkný pohled na rybu nebo skupinku ryb, držte Mezerník a poté scénu vyfoťte kliknutím myši. Sledujte stav kyslíku a hloubku, abyste se neudusili.
Paris Oh Paris
Ostatní - 44x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 22x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
Mad shark
Ostatní - 25x
V této skvělé hře se stanete žralokem, na kterém dělali potápěči pokusy. Vašim úkolem je utéct ze zajetí co nejdále. Dávejte si pozor na potápěče, kteří se Vás budou snažit zastavit. Můžete je zabít nebo se jim jednoduše vyhnout.
Banana Penguin
Ostatní - 25x
Jednoduchá, ale chytlavá online hra se zvířaty. Tentokrát je v hlavní roli skupinka tučňáků. Vaším úkolem je házet banány do košíků, trefit se není zas tolik těžké. Dejte se do hraní :).
Village Car Parking
Ostatní - 37x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Dolphin Olympics 2
Ostatní - 2x
Druhá část skvělé zábavné hry s delfíny. Vašim úkolem je opět během dvou minut udělat největší kaskadérské kousky s delfínem. Pomocí šipek koordinujte jeho let a ukažte, co ve Vás je. Jaké triky dokážete záleží jen na Vás.
Balloon Bombardier
Ostatní - 23x
Nastavte v této hře úhel odpalu z tohoto děla a pokuste se odstřelit tyto balónky. Tak se do toho dejte a prostřílejte veškeré řetězy v této hře, na kterých drží tyto balónky.
Seedling
Ostatní - 23x
Malý kluk se narodil z větru a objevil se tak před domem. Nezná své poslání, ale ví, že tento dům je velice důležitý. Tento dům drží odpovědi. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co v této hře požadují.
Terrible Triplets - postarejte se o trojčata
Ostatní - 29x
Pořídit si dítě není nic obtížného. Ovšem pořídit si hned trojčata, to chce pěkný kus odvahy. V této online hře se budete starat o tři nezbedná trojčátka. Jejich rodiče mají po dlouhém dni právo na odpočinek, takže je na chvíli zastoupíte. U každého miminka musíte hlídat dobrou náladu. Pokud chce například pohoupat, tak ho pohoupejte a hned se starejte o štěstí dalšího dítka...
Fortress Fight - souboj v přesnosti střelby
Ostatní - 29x
Tato povedená hra má jednoduchý cíl - musíte zničit soupeřu pevnost dřív, než zníči on vaši. Vaší zbraní je katapult s několika druhy kamenů. Před střelbou pečlivě zvažte úhel a sílu. Projektil může cestou sbírat bonusy, ale to je spíš na náhodu.
Surfer hand doctor
Ostatní - 40x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.