Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pacman 2005
sponzorované odkazy

Pacman 2005

Hrajete online hru Pacman 2005

Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.

ovládání hry Pacman 2005

Šipky pro pohyb • 0.39 MB • 387x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ben 10 Mafia Hunter
Ostatní - 34x
Hrajete za Bena, který musí zneškodnit veškeré nepřátele, kteří se před vámi objevují. Dávejte si proto velký pozor, abyste se třeba nesrazili s protijedoucím autem. Tak se do toho dejte a ukažte co ve vás je.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 23x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
The Simpson Bike
Ostatní - 20x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.
The Ultimate Fight
Ostatní - 1x
Užijte si nekonečné bitky v této hře a pokuste se udělat vše pro to, abyste zničili tyto nepřátele. Ukažte, jak moc dobře se umíte mlátit. Tak se do toho dejte. V horní části obrazovky uvidíte počet životů.
Punk-O-Matic - čistý punk, žádní Tokio Hotel
Ostatní - 22x
V minihře Punk-O-Matic se můžete proměnit v producenta punkové skupiny a vytvořit jim jejich průlomový hit. Na výběr máte přednastavené party pro bicí, basu a kytaru. Pokud máte rádi tvrdší muziku, určitě se budete bavit. Toto totiž nejsou žádná ořezávátka ve stylu Tokio Hotel, duuuude ;-).
Frenzy Christmas
Ostatní - 39x
Pěkná vánoční online hra, ve které budete pomáhat Santovi s předáváním dárečků. A jak hra začíná? U dveří se objeví človíček toužící po dárku. Dárek vybere váš pomocník a vy pak dáreček předejte zákazníkovi.
Franky the fish 2
Ostatní - 29x
Výborná oddechová hříčka, ve které se kombinují hned dva známé žánry: pojídání rybek a vyhýbání se překážkám. Malé rybky sežerte a těm velkým se pokud možno vyhýbejte, jedině tak projdete celý level.
2Long 2Park
Ostatní - 20x
Máme tady strašně dlouhý náklaďák se kterým musíte projet ulicemi velkoměsta. Dávejte si však pozor, abyste nepodřeli nějaký automobil, který je zaparkovaný. Vaším úkolem je zaparkovat vozidlo na své místo.
Norbit
Ostatní - 40x
Chtěli by jste mít někdy malého průzkumníka, který uvázl na opuštěné planetě? Vašim úkolem je vyhodit ho co nejvýše tak , aby nabral dostatečnou rychlost pro opuštění gravitačního pole planety. Není to ani trošku jednoduché.
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 14x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Sniper Assasin
Ostatní - 15x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Piranha Chase
Ostatní - 36x
Pokuste se dojet co nejdále to bude možné, protože po vás půjdou všechny piraně. Čím dál se dostanete, tak tím více bodů dostanete, takže se snažte a hlavně nezpomalujte. Vyhýbejte se velkému hejnu.
Precision Parking
Ostatní - 36x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
Parrot Care
Ostatní - 45x
Postarejte se o svého ptáčka. Umyjte ho, vysušte, nakrmte a udělejte mu celkovou revitalizaci jeho těla. Je to opravdu krásný ptáček a zaslouží si, abyste s ním krásně zácházeli.
The Brawl - Ep.4
Ostatní - 18x
Hra Brawl je vždy taková bitkařská hra. Tentokrát budete muset zmlátit velice známou celebritu, která zpívá Gangnam styl. Je to Korejský zpěvák ze skupiny PSY. Tak se do toho dejte a dejte mu co proto.