Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Babysitting maze
sponzorované odkazy

Babysitting maze

Hrajete online hru Babysitting maze

V téhle hříčce si budete moci vyzkoušet starání se o děti. Budete muset odběhnout od dítěte ve vaně a posbírat za tu krátkou dobu všechny dudlíky poházené po bytě. Myslíte si, že na to máte stihnout se vrátit včas?

ovládání hry Babysitting maze

šipky pro pohyb • 0.25 MB • 51x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
The Wizard of Oz Dress Up
Hry pro dívky - 38x
Pěkná pohádková oblíkačka jako stvořená pro kreativní dívky a malé hráčky. Ve hře se vám představí malá čarodějka ze země Oz. Navrhněte jí správný čarodějnický outfit, aby ji to skutečně slušelo.
Model Dressup 146
Hry pro dívky - 442x
Tahle slečna, se jménem Simonka, si potrpí na luxusní moderní oblečení. Neboj se ničeho a krásně ji obleč, dej jí šperky, vyber botky, změň účes, podej kabelku. Je to na tobě. Oblékej, převlékej!!! :)
African Spa Day
Hry pro dívky - 32x
Pojďme se podívat do afrických lázních, kde na tuto slečnu čekají mnohé příjemné procedury. Po relaxaci na vás čeká úkol v podobě obléknutí dívky do skvělého oblečení dle vaší fantazie. Samozřejmě nemůže chybět ani stylové líčení.
Dreamy make up 2
Hry pro dívky - 34x
Některá děvčata si prostě zaslouží vypadat jak se říká jako ve snu. Zkuste nyní i vy vytvořit onen vysněný vzhled pro naši dívku. Budete jí moci vybrat spoustu barevných doplňků a celkově ji zkrášlit.
Tap Dancer
Hry pro dívky - 66x
Jako u skoro každé oblíkačky, i zde bude jen na vaší fantazii, jak dnešní dívku obléknete. Jedná se o talentovanou tanečnici stepu. Co pro ni připravíte za oblečení? Pusťte se do hry a pěkně si ji užijte.
Cutie Makeover 36
Hry pro dívky - 22x
Udělej z této krasavice sexy divu nebo krásnou intelektuálku. Pomoz jí prostě najít sebe samu. Nevyzná se moc v módních trendech, narozdíl od tebe. Dej se do toho a krásně ji nalič, učeš, obleč a ošperkuj:)
Girl 1
Hry pro dívky - 16x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky. Je trochu jednodušší, ale zase si představte, dámy, že by to bylo tak jednoduché se nalíčit, no nebyla by to paráda? Určitě ano, tak si to alepoň zatím užij na této slečně:)
Udělej super pizzu
Hry pro dívky - 18x
Miluješ pizzu? Tak to je ta pravá tato online hra pro dívky. S krásným modrým medvídkem letíš do Itálie. Tam už jsi úpně zmrzlá a hladová. Jenže na pizzu si musíš vydělat tak, že musíš vytvořit identické pizzy na časový limit.
Movie Dressup 11
Hry pro dívky - 21x
Slečna, tedy princezna z VELKÉ ŘÍŠE se dnes půjde představit svému nastávajícímu, tak chce, aby zapůsobila. Tvým úkolem je ji pěkně obléci. Nahoře jsou kostými a dole celky, nerozdělitelné, tedy šaty. Hurá do oblékání.
Alicia Keys 2
Hry pro dívky - 19x
Krásné Alicii Keys onemocněla stylistka a ty jsi jediná její naděje. Večer má rande s nejhezčím chlapem v okolí a logicky potřebuje vypadat skvěle. Nalič ji, vyber šperky a nakonec zvol nejhezčí tričko.
London Styler
Hry pro dívky - 21x
Skvělá online hra pro dívky. U této hry se opravdu pobavíš. Důležité je však, aby jsi uměla trošku anglicky, neboť tě čeká kvíz, který prozradí, jaký modní styl preferuješ. Nejprve však utvoříš obličej dle svého vkusu:)
Movie Dressup 7
Hry pro dívky - 12x
Tak tahle slečna je pořádné kvítko. Co se oblečení a módy týče, tak vůbec neřeší, co říká na její vkus okolí. A to je správné! Tvým úkolem je bez časového limitu krásně dle svého výběru obléci a ošperkovat tuhle tvrdou slečnu!
Baby Hazel Dining Manners
Hry pro dívky - 51x
Další online hra s malou bejby Házel, která zažívá další dobrodružství. Tato milá hra pro dívky vás naučí, jak zacházet s příborem a jak se chovat u stolu. Samozřejmě nechybí ani činnosti spjaté s úklidem špinavého nádobí a stolu.
My Imaginary Friend
Hry pro dívky - 32x
Jednoduchá dívčí oblíkačka, kterou si zamilují hlavně holky a nejmenší hráči. Tentokrát budeme navrhovat styl oblékání pro naši kámošku. Na výběr je skutečně pestrá paleta oblečení a doplňků.
Beauty Maker 52
Hry pro dívky - 6x
Takže zajímavaá online har rpo dívky. Není to jenom obyčejná oblíkačka, je to něco víc. Dej se do toho, neváhej. Nápověda se oběví v průběhu hry v modré kolonce HINT. Oblékej, barvi, češ, namaluj ji a ošperkuj!