Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
4 Wheel Madness
sponzorované odkazy

4 Wheel Madness

Hrajete online hru 4 Wheel Madness

Nechť začne šílenství na čtyřech kolech! Sedněte za volat obrovského Monster Trucku a rozlisujte pár plechových karoserií. Máte možnost ukázat v demoliční aréně, jak moc ovládáte svoje umění.

ovládání hry 4 Wheel Madness

šipky - pohyb • 2.23 MB • 233x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
Thunder Cross Racing
Závodní hry - 58x
Zbrusu nová 3D závodní online hra. Hra překypuje super grafikou a má vše, co byste od takové gamesky očekávali. Na výběr je dostatek aut a nechybí ani spousta tratí, samozřejmostí je turbo rychlost. Tu ovládáte mezerníkem a pro doplnění dusíku musíte sbírat modré kanystry.
Freeway Fury
Závodní hry - 33x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
hra v Unity3D
Racing City 2
Závodní hry - 31x
Druhý díl zdařilé závodní online hry Racing City. Tentokrát ještě s větší porcí zábavy - nové tratě a lepší hratelnost. Naskočte do závodního auta a ukažte nám, zda jste zrozeni k rychlé jízdě.
hra v Unity3D
3D MOTO SIMULATOR
Závodní hry - 54x
Zbrusu nová závodní 3d hra, ve které si vyzkoušíte simulační jízdu na závodní motorce. Směrovými šipkami zatáčíte, mezerník je brzda. Klávesou C můžete změnit pohled kamery a nakonec klávesou R začnete znovu, pokud se vám podaří motorku zničit.
Booty Rider
Závodní hry - 26x
V této hře si vyberte závodnici, se kterou chcete hrát a pusťte se do hry. Vašim úkolem je předvést freestylové triky a tím nasbírat co nejvíce bodů, za které si můžete vaši motorku vylepšit a nebo si můžete koupit nový oblek pro Vaši závodnici.
hra v Unity3D
CARMYARD
Závodní hry - 29x
Vyberte si auto a projeďte se v poměrně rozlehlém světě, který byl vytvořen v enginu Unity. Můžete předvést celou řadu pěkných kousků a triků. Máte dostatečný skill na efektní skoky mezi budovami?
hra v Unity3D
Madagascar 3: Race Across Europe
Závodní hry - 28x
Závodní online hra s luxusní grafikou díky technologii Unity3D. Jak už samotný název hry napovídá, půjde o závody s hrdiny filmu Madagaskar 3. Takže si vyberte autíčko a vydejte se na trať. Dokážete porazit všechny protivníky?
hra v Unity3D
Renault Trucks Racing
Závodní hry - 27x
Jestli máte rádi velká a silná auta, tak je tahle 3D závodní hra přesně pro vás. Užijte si tuhle onlinovku s kamiony od firmy Renault. Můžete jen tak jezdit po trati, dát si jednoduchý závod a nebo se zapojit do šampionátu.
hra v Unity3D
Motor Toons
Závodní hry - 29x
Perfektní onlinovka v enginu Unity, takže očekávejte super 3d grafiku. Vyberte si svého oblíbeného komiksového hrdinu a vydejte se na závodní trať. Podaří se vám porazit další hráče z celého světa?
Free Rider
Závodní hry - 74x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
Super Ambulance Drive
Závodní hry - 20x
Další super hra, ve které budete řídit pekelně rychlou sanitku. Jet v hustém městském provozu nebude jen tak, ale věříme, že to zvládnete a dojete do cíle včas a bez sebemenšího zaváhání,
Huge Gold Truck
Závodní hry - 21x
Užijte si parádní závod v této hře. Jedete závod proti ostatní automobilům v této jednoduché hře. Hrajte v tomto kariérním módu. Ujistěte se, že vždy skončíte na prvním místě. Nebo v závodě o čas dokončete závod co nejrychleji.
Super Drifter GT
Závodní hry - 21x
Máte rádi drifting? Tedy zběsilé smyky ve vytuněném fáru? Pokud ano, tak si zamilujete tuto autíčkářskou gamesu Super Drifter GT. Dokažte, že jste skutečným závodníkem a nedělá vám problémy vyhrát každý závod.
Kart Fighter World Tour
Závodní hry - 35x
Důmyslěn zpracovaná závodní online hra, ve které se projedete ve čtyřkolce. Na výběr je několik různých okruhů, které dokonale prověří vaše závodnické nadání a postřeh. Samozřejmostí je možnost vylepšovat svůj stroj.
Twisted Racers
Závodní hry - 553x
Suprová závodní online hra pro všechny příznivce rychlých onlajnovek plných adrenalinu. Podaří se vám vyhrát závody na okruhu a tím otevřít další tratě? Hra je opravdu návyková a nedivili bysme se, pokud by vás zabavila na dlouhé hodiny.