Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
4 Wheel Madness
sponzorované odkazy

4 Wheel Madness

Hrajete online hru 4 Wheel Madness

Nechť začne šílenství na čtyřech kolech! Sedněte za volat obrovského Monster Trucku a rozlisujte pár plechových karoserií. Máte možnost ukázat v demoliční aréně, jak moc ovládáte svoje umění.

ovládání hry 4 Wheel Madness

šipky - pohyb • 2.23 MB • 292x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Evil Musclecars
Závodní hry - 30x
Vyjeďte se svým silným auťákem na dálnici a zničte určená auta. Hra od vás očekává velmi rychlé reakce a sešlápnutý plyn na podlaze. Cestou za označenými auty musíte kličkovat mezi dalšími řidiči v provozu.
Truck Monsters
Závodní hry - 33x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
Dirt Showdown
Závodní hry - 51x
Skvělá závodní superhra, která se odehrává na velmi dobře navrhnutých okruzích. Poměřte své schopnosti s virtuálními soupeři a pokuste se dojet do cíle jako ultimátní vítěz. Hra nabízí celou řadu vylepšení.
Illegal Drag Racing
Závodní hry - 34x
Vydejte se na závodní silnici s velmi rychlými auty. Tentokrát půjde o nelegální závody, ve kterých budete soupeřit o tučný balík. Za vydělané peníze si vylepšíte auto a budete porážet dosud lepší soupeře.
Booty Rider
Závodní hry - 26x
V této hře si vyberte závodnici, se kterou chcete hrát a pusťte se do hry. Vašim úkolem je předvést freestylové triky a tím nasbírat co nejvíce bodů, za které si můžete vaši motorku vylepšit a nebo si můžete koupit nový oblek pro Vaši závodnici.
Insurance Hunter
Závodní hry - 2x
V této závodní hře máte za úkol vyčistit silnici od neukázněných řidičů. Auto řídíte šipkama, mezerníkem pak aktivujete zbraň (v každém kole jinou). Dejte pozor na olejové skvrny a kaluže. V každém kole máte určeného soupeře, kterého musíte zničit. Proto se pečlivě vyhýbejte ostatním autům.
Monster Truck 3D
Závodní hry - 35x
Vyberte si svůj vlastní monster truck v této skvělé 3D hře. Užijte si skvělé extrémní skoky! Snažte se nasbírat co největší možné skóre. Víte, co všechno obnáší řízení monster trucka?
hra v Unity3D
Racing City 2
Závodní hry - 31x
Druhý díl zdařilé závodní online hry Racing City. Tentokrát ještě s větší porcí zábavy - nové tratě a lepší hratelnost. Naskočte do závodního auta a ukažte nám, zda jste zrozeni k rychlé jízdě.
hra v Unity3D
Diablo Valley Rally
Závodní hry - 287x
Vydejte se do Údolí smrti a zúčastněte se náročného závodu. Dobře promyslete taktitu a snažte se dojet do cíle jako vítěz. Nebude to snadné, protože budete závodit s reálnými hráči z celého světa. Dokončením tratí se vám odemknou další auta.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 25x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
hra v Unity3D
3D American Truck
Závodní hry - 29x
Řidič náklaďáku je u dětí jedním z nejoblíbenějších povolání. V této 3d unity hře si to můžete vyzkoušet. Budete rozvážet náklad a snažit se s autem přesně zaparkovat na vytyčené místo.
Free Rider
Závodní hry - 74x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
Monster Truck Trials
Závodní hry - 39x
Už jste někdy dělali testera bezpečnosti terénních vozidel? Tím bych se tedy rozhodně nechtěl živit, ale zahrát si na to je prima. Splňte všechny zkoušky a pochlubte se svým celkovým dosaženým skórem.
hra v Unity3D
Renault Trucks Racing
Závodní hry - 27x
Jestli máte rádi velká a silná auta, tak je tahle 3D závodní hra přesně pro vás. Užijte si tuhle onlinovku s kamiony od firmy Renault. Můžete jen tak jezdit po trati, dát si jednoduchý závod a nebo se zapojit do šampionátu.
Animal Dash
Závodní hry - 44x
Povedená závodní online hra, ve které budete v sedle zvířete závodit. Cílem je udržet rovnováhu a docválat do cíle jako nekompromisní vítěz závodu. Hra se ovládá šipakama dozadu a dopředu. Tím vyrovnáváte pozici.