Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
4 Wheel Madness
sponzorované odkazy

4 Wheel Madness

Hrajete online hru 4 Wheel Madness

Nechť začne šílenství na čtyřech kolech! Sedněte za volat obrovského Monster Trucku a rozlisujte pár plechových karoserií. Máte možnost ukázat v demoliční aréně, jak moc ovládáte svoje umění.

ovládání hry 4 Wheel Madness

šipky - pohyb • 2.23 MB • 491x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Bike Challenge
Závodní hry - 35x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Truck Mania 2
Závodní hry - 30x
Připravte se na pravé náklaďácké šílenství. V druhém pokračování superhry Truck Mania se se svým truckem vypravíte na nebezpečnou cestu, při které nesmíte ztratit ani poškodit svěřený náklad. Podaří se vám v bezpečí dorazit do cíle?
Lego crosstown craze
Závodní hry - 49x
Super závodní online hra pro všechny kluky. Vrhněte se na dráhu a pořádně sešlápněte plyn, protože soupeři vám vítězství nedarují zadarmo. Na výběr máte několik aut. Závodní hra, jak se patří.
hra v Unity3D
WINTER MOTO
Závodní hry - 41x
Docela jednoduchá závodní 3D hra, ve které se pouze projedete na motorce. To celé v pěkné zimní atmosféře. Hra sice nenabízí mnoho featurek, ale alespoň má celkem pěknou grafiku a hratelnost.
Drift Runners
Závodní hry - 14x
Dojeďte v této závodní hře do cíle jako první a tím si odemkněte další trasy. Po cestě sbírejte různé bonusy a penízky, díky kterým si budete moct vylepšovat své auto. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Mini rally
Závodní hry - 20x
Rally je mezi pány velice oblíbený sport, dá se o něm mluvit a debatovat snad do nekonečna. Tady budete mít jeho zmenšenou verzi, kterou si můžete vyzkoušet i u sebe doma. Na výběr máte 3 vozidla a 3 tratě.
Sulky Riders
Závodní hry - 27x
Zahrajte si tuto příjemnou dostihovou online hru. Na začátku vyberte vhodného koně a žokeje, pak už nic nebrání v tom, abyste se podívali na závodní trať. Vše závisí na vašem umu, jak rychle budete mačkat směrové klávesy (doprava, doleva).
Ho-Pin Tung Racer
Závodní hry - 667x
Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.
Motocross Forest Challeng
Závodní hry - 57x
Bezvadná herní záležitost v podobě závodů motorek na těžkém terénu plném překážek. Pokud si troufáte, nasedněte na výkonnou motorku a ukažte nám své schopnosti. Dokážete porazit protivníky?
Gotham race
Závodní hry - 17x
Návyková gameska s Batmanem. Tentokrát se opět utkáte s Jokerem, který našeho hrdinu vyzval na souboj v rychlosti. Dokážete ovládat motorku lépe než Joker a porazit ho? Není to vůbec lehké, protože Joker je fakt třída.
Motorbike Madness
Závodní hry - 20x
V téhle hře nebude rychlost tím prvním a posledním faktorem. Bude také záležet na vaší preciznosti a opatrnosti - kdo by si také užil jízdu na motorce, když si ji celou rozbije? Tak dávejte pozor, šťastnou cestu.
Heavy Metal Rider
Závodní hry - 14x
V této závodní hře se jako motorkářka budete snažit dostat z bodu A do bodu B.Na této cestě vám ovšem jedoucí automobily nebo olejové skvrny mnohdy znepříjemní hru.Ovšem také můžete nabrat Nitro a plusové body.
Five Trucks
Závodní hry - 39x
Vrhněte se na závodní trať, která je poměrně náročná. Coby řidič terénního vozu budete soupeřit nejen se šikovnými protivníky, ale také s řadou překážek a nerovností. Ve hře nechybí vylepšování auta, případně koupě nového.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 31x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?
Freeway Fury
Závodní hry - 33x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.