Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Taz tropical havoc
sponzorované odkazy

Taz tropical havoc

Hrajete online hru Taz tropical havoc

Kdo by neznal legendárního tasmánského čerta jménem Taz? Jistě jste se s ním všichni setkali, ať už prostřednictvím televnizní obrazovky nebo komixů. V této hře ho budeme moci přivítat na jeho dobrodružstvích v tropickém ráji.

ovládání hry Taz tropical havoc

pohyb šipkami • 0.71 MB • 25x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Adventury"
Bart Simpson Island Escape
Adventury - 31x
Bart Simpson je známý šprýmař a rošťák, který se stane hlavním hrdinou této hry. Bart se nešťastnou náhodou ocitnul na pustém ostrově, kde mu jistě hrozí mnohá nebezpečí. Pomozte mu dostat se do bezpečí domova! Chodíte po herním světě a hledáte různé předměty a akce, které by mohly být užitečné k návratu domů.
Room bath
Adventury - 18x
Dokážete najít mnoho klíčů, které Vás vysvobodí z uzamčené koupelny? Jestli se Vám zdá, že je to nemožné, tak si pusťte tuto hru a uvidíte, že tomu tak není. Najděte všechny klíče a dostaňte se z místnosti ven. Jistě budete velmi rádi, když se Vám tento nelehký úkol povede.
Steppenwolf
Adventury - 15x
Hra Steppenwolf patří mezi nejlepší adventury, které byly vytvořeny ve flashi. Pokud rádi namáháte mozek různými úkoly a s nadšením hledáte schované předměty, pak právě pro vás je tato hra určena. V roli mladé ženy musíte přijít na kloub tomu, proč musel zemřít váš kolega vědec...
Game Over Gopher
Adventury - 32x
Docela zábavná flashová online hra ve stylu tower defense. Tentokrát budete ochraňovat mrkev před útoky nenasytných syslů. Stavte strategické věžičky a nezapomeňte je vylepšovat. Ubráníte mrkev i před bossem?
Orchestrated Death
Adventury - 23x
Toto je opravdu bláznivá klikací adventura. Hrajete za takového smrťáka a vaším úkolem je zabít tohoto hrdinu! Používejte myš k tomu, abyste klikali na objekty, které zabijí lidi shodou náhod. Užijte si zábavu!
Palisade Guardian 3
Adventury - 21x
Snažte se ubránit tento palác. Vyberte si svou zbraň a postřílejte veškeré mutanty v této hře. Při každém postupu do další úrovně se vám odemknou nové zbraně. Tak se do toho dejte a využívejte je.
Prison Escape - útěk z vězení
Adventury - 5x
Je druhá světová válka a vy jste byli chyceni při tajné operaci v nepřátelském území. Vaším úkolem ve hře Prison Escape je co nejrychleji utéct z vězení a vyhnout se tak mučení a jisté smrti. Tato hra vás pohltí hezkou atmosférou a řadou důmyslných úkolů, které musíte vyřešit. Hra se ovládá klávesami A, W, S, D. Některými předměty můžete hýbat, dávejte pozor na stráže.
Junior goes fishing
Adventury - 5x
V této mini klikací adventůře se vydáte s Juniorem rybařit. Jediný váš problém je, že nemůžete už celé roky žádnou rybu chytit a bez úlovku se domů nechcete vracet. Pokuste se dostat rybu na udici a vrátit se domů.
Sinjid Shadow of the warrior
Adventury - 24x
Zajímavá RPG adventura se silným příběhem. Pro milovníky RPG her jasná volba. Hra má výbornou atmosféru, rozhodně se nebudete nudit, ba naopak.
Lost Head
Adventury - 6x
Tato hra je zkutečnou raritou.Musíte najít ztracenou hlavu holčičky, která držela balonek a najednou to byla její hlava.Zkrátka jí pomozte ať je v jednom celku.Dokážete projít tuto adventuru ?
Epic Battle Fantasy 4
Adventury - 12x
Velmi pěkné pokračování oblíbené herní série Epic Battle Fantasy. Opět se setkáte se svými oblíbenými hrdiny a zažijete povznášející zábavné dobrodružství. Ve hře se setkáte s prvky MMO her, zbraněmi, luky, kouzly, roboty a s nezbytným upgradováním.
Ben 10 Jungle Adventure
Adventury - 14x
Vaším úkolem je se dostávat stále dále. Dávejte si velký pozor, aby vás nikdo nezabil. Tato hra se soustředí celkově na seriál Ben 10. Takže se probojujte přes tyto indiány až na konec celé hry. Vše se odehrává v džungli.
Railway to Heaven
Adventury - 4x
Dostaňte se z ocelové klece dříve, než do Vás narazí rozjetý vlak. V této kleci musíte najít čtyři věci, díky kterým se dostanete z klece ven. Není to ani trochu jednoduché, jak se Vám může zdát. Zkombinujte různé varianty, ale dávejte si pozor. Nemáte na to moc času. Takže se pusťte do této záhady.
The Adventures of Zomboy
Adventury - 17x
Jednoduchá adventura, ve které jste se probudili jako zombík a vůbec nevíte ani kdo jste. Vaším úkolem je sníst mozek, abyste se mohli dostat pryč z pokoje. Posbírejte veškeré věci, které vám k tomu pomohou.
hra v Unity3D
Dr. Spacezoo
Adventury - 32x
Infiltrujte vesmírná zoo a zachraňte hladovějící exotická zvířata v této pěkně zpracované 3d střílečce v Unity. Hra se ovládá klávesami WASD a myší (levé tlačítko je hlavní zbraň, pravé tlačítko sekundární zbraň). Klávesami 1-6 si volíte typ zbraně.