Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Ether Cannon

Hrajete online hru Ether Cannon

Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.

ovládání hry Ether Cannon

WASD - pohyb, míření a střelba myší • 2.62 MB • 641x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Madness Hydraulic
Akční hry - 9x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
Street Avenger
Akční hry - 2x
Vyberte si svého hlavní hrdinu a vydejte se s ním do ulic bojovat s gangy. Máte na výběr z dvou hlavních hrdinů, při čemž každý z nich má jinou bojovou techniku a umí jiné chvaty. Dokážete padouchy porazit a vyhnat z města?
Bloody Sunset
Akční hry - 1x
Hlavní hrdina rozhněval nemrtvé, když se chystal vykrást jejich hroby. To nemohly zombie nechat jen tak, a proto se ocitáte v poměrně nepříznivé situaci, kdy se musíte ubránit do svítání před pochodem nepřátelských jednotek. Hlavní hrdina se postupem času zlepšuje a můžete mu distribuovat body do dovedností.
Metal Slug 3 Zombie Edition
Akční hry - 3x
Metal Slug je online hra, která má celou řadu dílů. Jedním z nejlepších je tento díl plný nemrtvých - Zombie edition. Čekají na vás vlny mozkolačných zombíků, které musíte všechny zničit. Je to skutečná řezničina.
Xiaoxiao 4
Akční hry - 3x
Bezvadná akční hra ve které se nudit nebudete. Vašim úkolem zničit všechny panáčky, kteří se Vás snaží zneškodnit. Není to ani trochu jednoduché. Budete potřebovat rychlost a přesnost. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás. Zmáčkněte tlačítko \\\\\\
Endless War 3
Akční hry - 4x
Vyberte si vaši oblíbenou zbraň, naládujte do kapes co nejvíce munice a vyražte do kruté akce! Tahle válka nebude mít konce, tak se připravte na to nejhorší. Já vám však fandím a věřím, že si svou bitvu vybojujete.
Rambo The Revenge
Akční hry - 5x
A je tu oblíbený filmový hrdina John Rambo. V tomto díle jeho akčního dobrodružství se podíváme do Asie, kde budete mít za úkol pokosit pár stovek nepřátelských vojáků. K ruce máte výkonný kulomet gatling.
Zunder Fury
Akční hry - 2x
Dobrá akční hra na odreagování. Nejprve si zvolíte svého plechového bojovníka a poté se v aréně bráníte útokům nepřátel. Po každé úrovni můžete svůj stroj vylepšit vhodnými upgrady.
Star Rebellion
Akční hry - 3x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 2x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
The Shoot Out
Akční hry - 2x
V této skvělé hře se ocitáte v roli odstřelovače. Bojujte proti ozbrojeným teroristům ve dvou různých misích. V prvním kole budete mít za úkol zlikvidovat 45 agresorů během tří minut a v dalším budete muset zlikvidovat časované nálože. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Nameless
Akční hry - 2x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
Load Up and Kill
Akční hry - 2x
Vyberte si zbraň a sami si ji nabijte. Poté odjistěte a vydejte se do místnosti, kde již na vás čeká vězeň. Vaším úkolem je ho odstřelit jak nejrychleji můžete. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste nevystřelili vedle.
Undead Throne
Akční hry - 4x
Undead Throne vypadá jako poměrně zajímavá bojová hra, kde se musíte postavit rozmanitým druhům válečníků v kůži nemrtvého. To je samo o sobě poměrně neotřelý nápad. Aby to nebylo příliš obtížné, můžete si postupem času ušetřit peníze, za něž si nakoupíte tolik potřebné vybavení. Kromě toho se dají najmout cenní pomocníci.
A.R.C.S.
Akční hry - 4x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.