Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Ether Cannon

Hrajete online hru Ether Cannon

Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.

ovládání hry Ether Cannon

WASD - pohyb, míření a střelba myší • 2.62 MB • 402x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Chuck Norris Attack of Ninjas
Akční hry - 30x
Chuck Norris je neohrožený bojovník, o tom žádná. Zálusk si na něj udělala banda zákeřných ninjů, Podaří se vám je všechny zničit a posnídat jejich vnitřnosti?
Comando 2
Akční hry - 25x
V roli elitního výsadkáře se budete muset vypořádat se svými nepřáteli v obtížných bitvách. Zažijete kruté přestřelky, ale musíte je přežít a zvítězit. Po každém kole si můžete své zbraně obměňovat.
Quicklikng
Akční hry - 22x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
One Button Vania
Akční hry - 27x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
A.R.C.S.
Akční hry - 191x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 30x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Defend Your Nuts 2
Akční hry - 49x
Nepřátelé se snaží sebrat veverkám to, co je jim na světě nejdražší, tedy oříšky. Tomu musíte zabránit, takže si vezměte na starost ozbrojenou veverku, která se svým lukem a šípy dokáže skutečně zajímavé kejkle. Vhodně zamiřte a sestřelte každého, kdo by si dělal na oříšky zálusk. Postupem času získáte lepší zbraň.
hra v Unity3D
Minecraft: Zumbi Blocks 3D
Akční hry - 50x
Her, které se snaží přiživit na slávě legendy Minecraft je poslední dobou poměrně dost. Jednou z nich je i Zumbi Blocks 3D. Vaším jediným, avšak pekelně těžkým, úkolem je přežít invazi zombies.
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 38x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
Chaos Faction
Akční hry - 1x
Vyberte si svého hrdinu a utkejte se s protivníkem. Na výběr máte několik postaviček a také široký výběr různých lokací, kde bude souboj probíhat. Na hracím poli sbírejte bonusy a hlavně zbraně, kterými soupeře pěkně potrápíte. Hra Chaos Faction se ovládá šipkama, útok je klávesama Z a X.
Twilight-Valkyrie
Akční hry - 8x
Zastřelte všechny nepřátele, kteří na Vás útočí ze všech stran vesmíru. Dokážete se dostat až na konec této hry? Záleží jen na Vás, jak šikovní budete. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
B29 Assault - letecká střílečka
Akční hry - 16x
V arkádové střílečce B29 Assault je vaším úkolem zneškodnit teroristická semeniště na celém světě. Přicházíte z nevlídné budoucnosti, na pomoc máte vylepšený bombardér B29. Ovládání hry se dá nastavit, nicméně otřesná hudba vypnout zřejmě nejde.
Samurai Defense
Akční hry - 14x
Výborná akční obranná superhra, ve které musíte ochránit vaše město a hlavně zámek. Vycvičte vojenské jednotky a pusťte se do boje. Postupně můžete vylepšovat budovy a tím i jednotky.
Rescue Mission
Akční hry - 24x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Battle for Gondor
Akční hry - 5x
Vaším úkolem v této akční hře je ochránit vaši zemi před útokem Orků. V tomto nelítostném boji nebudete naštěstí sami. Na pomoc máte armádu, kterou získáváte za zlato. A zlato získáváte za mrtvé Orky. Vašeho bojovníka ovládáte klávesami WASD a mezerníkem. Superhra Battle for Gondor není pro žádná ořezávátka, tak se snažte :).