Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Ether Cannon

Hrajete online hru Ether Cannon

Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.

ovládání hry Ether Cannon

WASD - pohyb, míření a střelba myší • 2.62 MB • 465x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Mad Skulls
Akční hry - 1x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
hra v Unity3D
War Of Soldiers FPS
Akční hry - 7x
Luxusní akční záležitost vytvořená v Unity3D. Zapojte se do války mezi východem a západem a porovnejte své schopnosti s řadou protivníků. Hra obsahuje celkem šest map, sedm různých zbraní a dva módy hraní. Hra dobře běží i na starších počítačích.
Zombie Wrangle
Akční hry - 5x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Tank Trouble
Akční hry - 2x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
TH Cross Fire
Akční hry - 1x
Zelené monstra se objevily ve městě. Vaším úkolem je vybrat zbraň a začít útok. Zabijte je všechny! Pamatujte si, že vaše zbraň může být použíta jedině tehdy, když jsou nepřátele v blízkosti vás!
Armed with Wings
Akční hry - 2x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.
Ben 10 In War
Akční hry - 3x
Ben se dostal do křížku s těmito zombie mozky. Vaším úkolem je vŠechny tyto zombíky zabít. Tak se do toho dejte a nedejte se. Všechny postřílejte. Tak se do toho dejte a ukažte co v této super hře dokážete.
Muay Thai
Akční hry - 3x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
Im The Man
Akční hry - 4x
Loví vás zombíci. Nenechte se zabít a bojujte, jak nejlépe umíte. Pokuste se udělat vše pro to, abyste přežili. Dejte se do toho a pozabíjejte je. Dostanete z nich peníze, za které si poté koupíte nové zbraně.
Tequila Zombies
Akční hry - 61x
Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.
Jungle Wars
Akční hry - 2x
Přehazujte si granáty mezi vašimi vojáky a pokuste se hodit granát na nepřítele. Pokud se vám to nepodaří a v této super hře vyházíte veškeré granáty, tak v prohráváte a celou úroveň musíte opakovat.
Gunny Bunny
Akční hry - 1x
Zběsilá akční hra, ve které budete kosit vše živé, co vám vstoupí do cesty. Začátek je poměrně snadný, ovšem v momentě, kdy vám zkříží cestu krvelačné myši a další potvůrky v pozdějších levelech, se můžete těšit na adrenalinovou řežbu.
Ben 10 vs Zombies
Akční hry - 5x
Pěkná zombie hra, ve které jako hrdina vystupuje oblíbený Ben10. Zombíci jsou právě na hladovém tažení, ve stručnosti: mají zálusk i na váš mozek. Nezbývá, než se chopit zbraně a zombíky vystřílet.
Presidential Paintball
Akční hry - 2x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
Tail Spin Air Combat - vzdušné souboje
Akční hry - 2x
Zalítejte si ve válečném stroji a sestřelte co nejvíce nepřátelských letadel. Akční válečná hra Tail Spin vás totiž zavede přímo do ohniska největších leteckých soubojů. Zasedněte za kokpit a vzhůru do boje. Tato superhra se ovládá šipkama, střelba je klávesou F.