Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pacman Platform 2
sponzorované odkazy

Pacman Platform 2

Hrajete online hru Pacman Platform 2

Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.

ovládání hry Pacman Platform 2

Šipky pro pohyb, • 3.66 MB • 90x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Deep Creatures
Arkády - 12x
Náš hrdina je uvězněn v běsnícím vulkánu a hledá cestu ven. Na vás je, abyste mu v tom pomohli. V cestě vám bude stát řada překážek, včetně záludných příšer. Hra Deep Creatures se ovládá šipkama, A je útok proti příšerám, S je oheň na překážky a D je pro štít.
Fluffy Runner
Arkády - 46x
Maličký zajíček se dostal do pěkně nepříjemné situace. V noci se rozpršelo, zvedla se voda a milého zajíčka odnesla na kládě pryč. Ujměte se osudů malého zvířátka a dostaňte ho k potravě. Hladový zajíc sní všechno možné, stačí se do toho jen trefovat. Nezapomeňte posbírat i ostatní užitečné bonusové předměty.
hra v Unity3D
Parachute Bird
Arkády - 36x
Pěkná skákačka s tučňákem. V zásadě jde o jednoduchou hru s jednoduchým úkolem; doskákat v bezpečí až na konec cesty. Jak ale už na začátku uvidíte, nebude to vůbec lehké. Hra je v Unity3D.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 23x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
Bartender
Arkády - 15x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Penguins Can Fly! 2
Arkády - 14x
Druhé pokračování hry Penguins Can Fly! je tady a opět si vezmete na starost tučňáka, se kterým můžete poskakovat po okolí, protože potřebujete posbírat všechny možné mince a hvězdičky, jež se poblíž nacházejí. Vyhýbejte se nepříjemným nástrahám, jakými jsou ostré bodce. Dávejte si také pozor na čas.
Prince of Persia
Arkády - 89x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Millie Megavolte 7
Arkády - 17x
Zábavná skákačka, ve které na vašeho malého hrdinu čeká celá řada nejrůznějších a zákeřných překážek. V boji se budete muset utkat s nepřátelskými protivníky, kteří nedají svou kůži zadarmo.
Tilt 2
Arkády - 10x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Toilet Success
Arkády - 33x
Legrační skákačka, ve které má náš hrdina urgentní potřebu na velkou :). Proskákejte bludiště a najděte cestu až k záchodu. Hlavně si pospěšte, aby se nakonec nepřihodila nějaká nepříjemná nehoda.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 25x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
Stair Race 3D
Arkády - 59x
Připravte se na jednu z největších výzev roku 2021 a postavte si schody co nejrychleji! Musíte soutěžit ve velké aréně o to, kdo je nejlepší ve stavění schodů proti různým obtížným nepřátelům. Abyste vyhráli, musíte sbírat schodišťová prkna a používat je tak, abyste postavili schody a dostali se na další plošinu. Ale pozor! Nepřátelé, kteří mají nasbíráno více prken než vy, vás mohou snadno srazit, když na ně narazíte, což bude mít za následek, že přijdete o všechna nasbíraná prkna. Funguje to ale samozřejmě i obráceně, takže se snažte nasbírat co nejvíce prken a srazit nepřátele, abyste získali velkou výhodu. Vítězství v jednotlivých kolech vám přinese nejen radost z toho, že jste nejlepším hráčem na světě, ale také odemkne nové skvělé skiny pro vaši postavu a prkna. Jste tedy připraveni utkat se v největší světové soutěži ve stavění schodů?
Dolphin Cup
Arkády - 8x
Tahle hra je pokračováním povedené zábavy se starým známým delfínem. Máte pouhé dvě minuty na to, abyste provedli co nejvyšší skok - nejlépe až do nebe. Správně doskakujte, abyste se lépe odráželi.
Go Go Plant 2
Arkády - 32x
Poměrně oblíbená skákačka s názvem Go Go Plant se dočkala druhého pokračování. Můžete se těšit na pobíhání s rostlinou v květináči po okolí. Musíte se pokusit dosáhnout nějakého vzdáleného bodu. Očekávejte různá vylepšení oproti minulému dílu, samozřejmostí jsou nové mise nebo třeba nový hudební podklad.
Pokemon Rescue
Arkády - 19x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.