Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pacman Platform 2
sponzorované odkazy

Pacman Platform 2

Hrajete online hru Pacman Platform 2

Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.

ovládání hry Pacman Platform 2

Šipky pro pohyb, • 3.66 MB • 378x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Romeo
Arkády - 16x
V této bezvadné dobrodružné hře máte za úkol pomoci Romeovi najít cestu skrz Shakespearovu zemi. Úkolem této hry je zachránit krásnou Julii z jejího balkónu. Sbírejte všechny růže a vyhýbejte se nebezpečným příkopům.
Super Mario Bounce
Arkády - 29x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
Epic Charlie
Arkády - 31x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Four Wheel Chase
Arkády - 26x
Klokan utíká před autem a ještě se mu vysmívá, což samozřejmě nemůžeme dopustit, a proto si vezmeme na starost pronásledující auto. Cestou se ale musíme vyhýbat nebezpečným překážkám na trati. Narazit se dá na zákeřné skály, velké propasti, ale také předměty, které by se měly posbírat, protože jsou důležité.
Ninja Trouble
Arkády - 53x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Tofu Ninja
Arkády - 14x
Super skákačka, ve které hrají hlavní roli hvězdičky a jeden šikovný ninja. Skákejte po plošinkách a snažte se posbírat všechyn hvězdičky, které jsou rozesety po herním poli. Příjemná hra na odreagování.
Lost Fluid
Arkády - 35x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
RicoBrix
Arkády - 16x
Pokud jste vyrostli na 8bitových počítačích a automatech, tak si jistě pamatujete klasiku arkanoid. V podobném stylu je i tato nová hra. Čeká na vás celkem 20 úrovní, jejichž zdolání nebude vůbec snadné.
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 18x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
Monster Craft
Arkády - 22x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Peet Around
Arkády - 50x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 51x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Frizzle Fraz 3
Arkády - 186x
Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 37x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Wacky Balls
Arkády - 7x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.