Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Pacman Platform 2
sponzorované odkazy

Pacman Platform 2

Hrajete online hru Pacman Platform 2

Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.

ovládání hry Pacman Platform 2

Šipky pro pohyb, • 3.66 MB • 498x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
DilloHills
Arkády - 12x
Tento roztomilý malý pásovec má velký sen vzlétnout do oblak jako pták. Bez křídel je to však prakticky nemožné, je tedy nutné improvizovat. Naberte na kopci rychlost a pokuste se vzletět k nebi.
Reverse Boots
Arkády - 31x
Drak unesl princeznu a rytíř se jí vydal na pomoc. Cestou potkal čaroděje, kterého obklíčila skupina hladových vlků. Rytíř čaroději pomohl a ten mu za odměnu daroval neuvěřitelně rychlé boty, díky nimž se za princeznou může dostat. Pomozte rytíři v jeho bláznivé cestě za osvobozením princezny ze spárů draka.
My Undead Neighbors 3
Arkády - 22x
Hráčská obec už si dvakrát mohla vyzkoušet hry s názvem My Undead Neighbors a nyní autoři přichází s třetím pokračováním, kde se vydáte po stopách bájného Eldoráda. Hlavním hrdinou je odvážný cestovatel, který se vydal najít zlaté město. Cestou narazíte na různé překážky, nástrahy a nepřátele, takže dávejte dobrý pozor.
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 43x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Peet Around
Arkády - 52x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Dream Symphony
Arkády - 40x
Veliký dirigent usnul a zdá se mu podivný sen. V tomto snu ho doprovodíte a pokusíte se mu pomoci ve skákání z jedné plošiny na druhou. Veškerý pohyb se ovládá myší, což je poměrně jednoduché. Pro jistotu ještě ovšem dostanete instrukce v rámci tutorialu. Musíte se vyhýbat čemukoliv, co má červenou barvu.
Must-a-Mine
Arkády - 46x
Povedená zlatokopecká online hra. V roli kníratých chlapíků se budete snažit pomocí rýčů a podivných strojů vydolovat ze země všechno zlato. Podaří se vám co nejrychleji zlato vytěžit? Máte-li rádi hry podobné Gold Miner, tak vás to bude bavit.
Ancient Alchemist
Arkády - 33x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.
Team Work
Arkády - 23x
Pěkná online hra vhodná hlavně pro děti. Vaším úkolem je pomocí skořápek do vajíček chytat bomby, které po vás hází zlý Extremosaurus. V některých vajíčkách jsou ukryty bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Stair Race 3D
Arkády - 59x
Připravte se na jednu z největších výzev roku 2021 a postavte si schody co nejrychleji! Musíte soutěžit ve velké aréně o to, kdo je nejlepší ve stavění schodů proti různým obtížným nepřátelům. Abyste vyhráli, musíte sbírat schodišťová prkna a používat je tak, abyste postavili schody a dostali se na další plošinu. Ale pozor! Nepřátelé, kteří mají nasbíráno více prken než vy, vás mohou snadno srazit, když na ně narazíte, což bude mít za následek, že přijdete o všechna nasbíraná prkna. Funguje to ale samozřejmě i obráceně, takže se snažte nasbírat co nejvíce prken a srazit nepřátele, abyste získali velkou výhodu. Vítězství v jednotlivých kolech vám přinese nejen radost z toho, že jste nejlepším hráčem na světě, ale také odemkne nové skvělé skiny pro vaši postavu a prkna. Jste tedy připraveni utkat se v největší světové soutěži ve stavění schodů?
Tales of Crevan
Arkády - 14x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Milk And Coffee
Arkády - 27x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Cave Online
Arkády - 31x
Zajímavá online hra pro více hráčů z celého světa. Budete soupeřit s hráči z celého světa - v bludišti se vám zobrazí duch hráče a musíte být lepší než on v jeho předchozí hře. Cílem je také sbírat mince, Velmi originální a pěkná hra.
Pig Dream
Arkády - 28x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 21x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...