Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Hungry Pirana
sponzorované odkazy

Hungry Pirana

Hrajete online hru Hungry Pirana

Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.

ovládání hry Hungry Pirana

Šipky - pohyb • 0.43 MB • 158x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Park My Big Rig 3
Postřehové hry - 21x
Superhra s oblíbeným tématem parkování trucku. Tentokrát jde o celkem velké auto, které musíte s přesností zaparkovat. Postupně budete parkovat trucky, traktory a další různá velká auta. Bude to makačka.
Monster-mash
Postřehové hry - 520x
Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.
Even More Bloons
Postřehové hry - 64x
Další pokračování populární gamesnické ságy Bloons. Tentokrát s ještě více balónky. Hra nabízí neskutečné množství úrovní, ve kterých můžete mít nekonečný počet šipek, takže hrajete jen a jen na co nejvyšší skóre.
Sewer Escape
Postřehové hry - 24x
V této skvělé hře ovládáte rozkošného křečka. Vašim úkolem je vystřelit křečka do vzduchu a klikáním na něj ho dostat co nejvýše. Křečkův letecký pokus o útěk ze stoky začíná. Záleží jen na Vás, jestli to dokážete. Pusťte se do hry.
Starship eleven
Postřehové hry - 39x
Zahrajte si tuto skvělou hru a užijte si plno zábavy. Na výběr máte ze dnou kosmických lodí, které musíte umět dobře ovládat. Vašim úkolem je posbírat různé věci, které potkáte po cestě. Dávejte si pozor, aby Vaše loď nespadla nebo nenabourala do nějaké překážky.
Bump Pinball
Postřehové hry - 20x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 58x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Whaa
Postřehové hry - 45x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Pengu Slide
Postřehové hry - 300x
"Klouzejte, abyste přežili, a létějte, abyste prosperovali ve hře Pengu Slide - nejlepší dobrodružné hře s tučňáky! Připojte se k našemu roztomilému tučňáčímu hrdinovi na napínavé jízdě po ledových svazích, kde vás čekají různá nebezpečí. Sledujte své okolí, protože v patách vás má lavina a je jen na vás, abyste obratně zvládli terén a klouzáním, skákáním a létáním se dostali do bezpečí. Staňte se mistrem přežití a ukažte svou obratnost v této náročné hře! Ale pozor, jen jeden špatný pohyb může pro vašeho opeřeného kamaráda znamenat jistou zkázu! V hře Pengu Slide budete sbírat ryby a posilovat se, zatímco se budete snažit uniknout lavině. Zažijte vzrušení, které vám bude bušit srdce, když budete unikat z nebezpečných situací a budete se snažit dosáhnout co nejvyššího skóre. Díky snadno naučitelnému ovládání a návykové hratelnosti je hra Pengu Slide ideální pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností. Navíc si užijete skvělou grafiku a zábavnou hudbu, které vás vtáhnou do světa ledových svahů a tučňáků. Tak na co ještě čekáte? Připněte si sněžnice a připojte se k dobrodružství ve hře Pengu Slide - nejúžasnější hře na bloku!! Zkuste své schopnosti a uvidíte, jestli se stanete opravdovým mistrem ledových svahů."
Freaky fun
Postřehové hry - 648x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
Shrink
Postřehové hry - 41x
V postřehové online hře Shrink budete mít za úkol zužovat do dané míry stěny obdélníku, ve kterém poletují kostky. Musíte si dávat pozor, aby do zdi, se kterou právě hýbete, pohybující kostka nevrazila.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 20x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Addup - super chytlavá hra
Postřehové hry - 24x
Addup si určitě oblíbíte. Vaším úkolem je vybrat balónky s čísly tak, aby konečný součet byl vždy 10. Během hry můžete využít i několik bonusových balónků. Pokud některý z balónků doplachtí až k zemi, hra pro vás končí...
Dangerous Dave and Brutal Bob Part 1 - Mole surfing
Postřehové hry - 37x
Společně s dvěmi výtečníky se můžete ponořit do bezvadné zábavné hry. Vaším úkolem je správně odpálkovat baseballkou vašeho kámoše cyklistu, který se následně pokusí doplachtit co nejdále. Nezbytnými pomocníky v jeho úkolu mu budou krtci...