Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Little Loki
sponzorované odkazy

Little Loki

Hrajete online hru Little Loki

Ocitli jste se hluboko pod zemí v samotném pekle. Vyskočíte nahoru na povrch dřív, než vás pohltí láva? Sbírejte lebky, a vyhýbejte se všem příšerám. Za 100 nasbíraných lebek dostanete jeden život navíc.

ovládání hry Little Loki

Šipky pro pohyb, Mezerník pro skok • 0.86 MB • 158x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Trigger Knight
Arkády - 30x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Go Go Plant
Arkády - 32x
Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.
Bartender
Arkády - 17x
Velice vtipná hra, kde si zahrajete na barmana. Budete míchat drinky, a pak sami zkoušet jejich kvalitu. Jen pozor na ingredience, abyste se neotrávili, protože jinak budete muset začít hrát od začátku.
Bad Eggs Online
Arkády - 44x
Zajímavá online hra pro více hráčů, to je super hra Bad Eggs Online. Mrkněte na impozantní výběr zbraní a vyzvěte na souboj hráče z celého světa. Deathmatch zápasy jsou to pravé zpestření.
Guardian Angel
Arkády - 17x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Pepsi Pinball
Arkády - 28x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
Spooky Jumps
Arkády - 46x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Solar Wind
Arkády - 32x
Zábavná a chytlavá minihra, ve které provázíte svého hrdinu nebezpečným vesmírem. Vaším úkolem je proletět co nejdále a vyhýbat se nejrůznějším nástrahám. Hra se ovládá levým tlačítkem myši (přidáváte plyn :-))
Ninja Trouble
Arkády - 53x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Very Bear Brother - trochu jiný Arkanoid
Arkády - 18x
Pamatujete si na klasickou hru s názvem Arkanoid, ve které se míčkem postupně odpalovaly kostičky? Hra Very Bear Brother je Arkanoidu velice podobná. Opět sbíráte různé bonusy, které vám například zpomalí míček (v tomto případě je to malý medvídek) nebo rozšíří odrážedlo.
A Stroll in Space
Arkády - 25x
Super skákačka, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Budete spolupracovat s malou opičkou a snažit se uniknout spárům zlé vesmírné nestvůry. Hra má pěknou grafiku a mnoho legračních prvků.
Baby Chute - batole na padáku
Arkády - 16x
Řiďte malé batole na jeho seskoku s padákem. Cestou sbírejte lahvičky s mlékem a dávejte pozor, aby se lahve nedotkly padáku a mráčky batolete. Pěkným bonusem je blinkání, při kterém je vaším úkolem strefit se do balónku :).
hra v Unity3D
Moto Trix Sports 3D
Arkády - 29x
Zdařilá Unity hra s motorkama. Vyberte si trať, která se vám líbí a poté zdolejte šest levelů, které prověří váš postřeh a schopnosti. Předveďte super triky a skoky, za které dostanete bonusové body.
Day of Slacking
Arkády - 0x
Jednoduchá minihra, ve které je vaším úkolem trochu se odreagovat při pití piva, lízání zmrzliny a ukrývání se před šéfem. Z nebe na vás padají dobré a špatné věci, snažte se samozřejmě chytat ty dobré (pivo, míč...). Pokud je na blízku šéf, přeskočte ho, jinak se dostanete do stresu.
Cave Escaper
Arkády - 33x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.