Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Nanotube

Hrajete online hru Nanotube

V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?

ovládání hry Nanotube

Šipky - pohyb • 0.46 MB • 87x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 9x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
Air Transporter
Postřehové hry - 38x
Jednoduchá, ale chytlavá super hra ve flashi. Oddychněte si u hraní, kdy budete pomocí vrtulníčků přesouvat objekty. Hra vyžaduje dobrý postřeh a taky trochu přemýšlení. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Spank the Monkey
Postřehové hry - 9x
Váš úkol v této skvělé hře je natáhnout virtuální plácačku jak nejvíc to jen půjde. Poté plácněte opičku a podívejte se na Váš rekord. Záleží jen na Vás, jak budete šikovní a jakou sílu budete schopni vynaložit.
Jungle Jiggy
Postřehové hry - 38x
V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.
Tuk-Tuk Taxi Dash
Postřehové hry - 19x
Zahrajte si na řidiče taxi v jednom velmi rušném městě. Vaším úkolem bude přijet ke klientovi a dovézt ho na místo, kam si bude přát. Důležité je jet rychle, avšak zároveň dávat pozor na provoz a na pravidla.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 42x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Birdy
Postřehové hry - 2x
Chtěli jste být někdy krásným Fénixem? V této hře si to můžete zkusit. V těle mazaného Fénixe je Vašim úkolem lovit ostatní opeřence. Dávejte si velký pozor na velikost ostatních opeřenců. Nesmí být větší než Vy, jinak pro Vás hra končí.
Circlo
Postřehové hry - 30x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Seaports of the World
Postřehové hry - 16x
V této skvělé zábavné hře budete mít za úkol doplout s obrovským tankerem na vyznačené místo v přístavu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete potřebovat zručnost a přesnost. Kolika koly dokážete proplout záleží jen na Vaší šikovnosti.
Araneo
Postřehové hry - 2x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Element Blocks
Postřehové hry - 97x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
Honey Bees
Postřehové hry - 15x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 24x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Crazy guitar
Postřehové hry - 1x
Hra, která je svým principem ne nepodobná světoznámé hvězdě Guitar Hero. Postupně k vám letí šipky, a vy musíte mačkat správné klávesy, abyste zahráli písničku dobře a bez chyb. Ze začátku zívačka, ale počkejte si.
Toon shift
Postřehové hry - 41x
Velice zajímavá postřehová hříčka. V jakési továrně na potvůrky řídíte provoz a výrobu těchto různobarevných nestvůrek. Přehazujte výhybky tak, aby správná monstra putovala do správných kontejnerů.