Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Nanotube

Hrajete online hru Nanotube

V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?

ovládání hry Nanotube

Šipky - pohyb • 0.46 MB • 311x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 25x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
Jumper
Postřehové hry - 31x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Freaky fun
Postřehové hry - 313x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
Easter Bubbles
Postřehové hry - 68x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.
Fireworks
Postřehové hry - 170x
Pěkná postřehová online hra, ve které budete odpalovat rakety ohňostroje. V momentě, kdy se raketa začně rozsvěcet, tak klikněte na odpalovací zařízení příslušné barvy.
Heroic Ants
Postřehové hry - 39x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
Base Jumping
Postřehové hry - 51x
Base Jumping je zábavná obdoba parašutismu. Společně se třemi soupeři se pokusíte snést z oblak na zem jako první. Pokud vyhrajete ligu, postupujete do další. Po páté úrovni vás čeká nejtěžší souboj s Králem. Dokážete správně načasovat start a vypuštění padáku?
Age Of Japan
Postřehové hry - 63x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Rest Zone
Postřehové hry - 11x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Rolling Angry Birds
Postřehové hry - 51x
Poměrně jednoduchá postřehová online hra se známými ptačími hrdiny Angry Birds. Pusťte se do hry a snažte se vyrovnávat rovnováhu na otočné ploše a přitom ještě sbírejte růže.
QWERTY Warriors 2
Postřehové hry - 28x
V této hře je Vašim úkolem zničit všechny útočníky, kteří se na Vás řítí ze všech stran. U každého bojovníka máte napsané slovo. Aby jste ho zničili musíte to slovo opsat. Takže si touto hrou procvičíte psaní všemi deseti.
Simon - trénujte paměť
Postřehové hry - 48x
Simon je jednou z prvních počítačových her, které kdy byly vytvořeny. A nutno říct, že ve své době byla jednou z nejoblíbenějších. Princip je jednoduchý - počítač Simon vám předvede sekvenci, kterou poté zopakujete. Tak schválně, kolik kroků si dokážete zapamatovat?
Umbrellaman
Postřehové hry - 27x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
Euro Voyage
Postřehové hry - 30x
Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?
Rock N Roll
Postřehové hry - 31x
Pěkná postřehovka mixnutá se skákačkou. Úkol v této hře je celkem jasný - dostaňte se co nejdál to bude možné. Proskakujte přes kola a snažte se dostat na konec. Za vydělané peníze si můžete pořídit jinou postavu.