Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Racer
sponzorované odkazy

Star Racer

Hrajete online hru Star Racer

Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..

ovládání hry Star Racer

Šipky - pohyb • 1.21 MB • 436x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Mars Buggy
Závodní hry - 1x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
Bike Challenge
Závodní hry - 41x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Box10 ATV 5
Závodní hry - 257x
Jeďte přes tento sněžný terén s vaší čtyřkolkou. Pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Nevybourejte se. Nepřetočte se. A dojeďte bez poškození do cíle. Tak se do toho dejte.
Kart Fighter World Tour
Závodní hry - 36x
Důmyslěn zpracovaná závodní online hra, ve které se projedete ve čtyřkolce. Na výběr je několik různých okruhů, které dokonale prověří vaše závodnické nadání a postřeh. Samozřejmostí je možnost vylepšovat svůj stroj.
Big Truck 3
Závodní hry - 1x
Zajezděte si v této bezvadné hře s terénním vozítkem po krásné travnaté trati. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vozítko nepřeklopilo. Po cestě sbírejte různé bonusy, které Vám jistě pomohou. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Super Rally Challenge
Závodní hry - 696x
Závody vozidel existují v různých podobách a jednou z nich jsou i rally. Jedná se o jízdu speciálně upravených aut, která se prohánějí velkou rychlostí v terénu. Vy se musíte pokusit jednoho takového auta ujmout a dokončit závod v co nejrychlejším čase. Před sebou máte hned několik závodů, v nichž se popasujete s příjemně vypadající krajinou.
Earn to Die 2012: Part 2
Závodní hry - 47x
Hordy krvelačných zombie jsou zpět. Osedlejte svoje neohrožené vozidlo a vydejte se vstříc nemrtvým zombíkům. Oblíbená hra obsahuje mnoho vylepšení, nových aut a kopec zábavy.
Mini Metro Racers
Závodní hry - 34x
Ovládejte tyto malé automobily na kuchyňské lince. Snažte se hlavně v této hře vyhrávat. Vraťte se zpátky do dětských let, tak se snažte a udělejte vše pro to, abyste vyhráli. Máte na to. Tak se do toho pusťte.
hra v Unity3D
3D American Truck
Závodní hry - 32x
Řidič náklaďáku je u dětí jedním z nejoblíbenějších povolání. V této 3d unity hře si to můžete vyzkoušet. Budete rozvážet náklad a snažit se s autem přesně zaparkovat na vytyčené místo.
Demolition Derby
Závodní hry - 27x
V této hře zažijete nepřekonatelné demoliční derby. Se svým autem se dostanete do arény plné diváků. Budete demolovat auta vašich nepřátel a to tak, aby vaše auto mělo co nejméně poškozených částí.
hra v Unity3D
Offroader v4
Závodní hry - 39x
Projeďte se ulicemi města na jednom masivním offroadu. Tahle závoďácká online hra je vytvořena v moderní technologii Unity3D, která umožňuje skvělou 3D grafiku a fyzikální možnosti.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 37x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?
Mario Kart Racing
Závodní hry - 21x
Jeďte závod v této fantastické super hře, kde musíte jet s vaším Mário vozítkem. Snažte se porazit hlavně své soupeře a dojet do cíle jak nejrychleji budete moct. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Stunt Dirt Bike 2
Závodní hry - 27x
Druhý díl populární onlinovky, ve které se projedete na čtyřkolce přes nejrůznější důmyslné překážky. Snažte se dojet do cíle v nejlepším čase a bez nehody. Dokážete udržet rovnováhu a zároveň vysokou rychlost?
Smart Racer
Závodní hry - 22x
Parádní závodní super hra, ve které se skvěle pobavíte. Sešlápněte plynový pedál a staňte se nejrychlejším závodníkem na trati. Ve hře se utkáte s celkem devíti soupeři, kteří mají, stejně jako vy, pekelně rychlá auta. Nenechte se zahanbit a dojeďte do cíle jako první.