Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Racer
sponzorované odkazy

Star Racer

Hrajete online hru Star Racer

Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..

ovládání hry Star Racer

Šipky - pohyb • 1.21 MB • 26x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Ultimate Drift
Závodní hry - 24x
Ultimate Drift je ultimátní škola smyku, která bude bavit především kluky. Otestujte své schopnosti v této pěkné závodní super hře. Soupeřte s počítačovými protivníky a dosáhněte na první místo.
hra v Unity3D
Track Racing Online: Pursuit
Závodní hry - 12x
Skvělá 3D online hra s menší porcí brutality. Ovládáte špičkové závodní auto a snažíte se dojet do cíle dřív než vaši soupeři. Ty můžete trochu potrápit nárazy a dalšími libůstkami. Hra je v Unity3D a je to pecka.
3D Rally Racing - závody aut
Závodní hry - 3x
V závodní hře 3D Rally Racing si vyzkoušíte automobilové závody na celkem pěti tratích. Hra se ovládá pouze šipkama, po trochu cviku pro vás nebude problém dojet na prvním místě. Dejte si pozor, abyste se stále drželi na trati, neboť okraje vás hodně zpomalují.
Moto Trial Fest
Závodní hry - 32x
Perfektní webová online hra, ve které budete zdolávat překážky a různé nástrahy v těžkém terénu. Ovládat motorku chce trochu cviku, ale určitě to zvládnete a dojedete do cíle ve výborném čase bez nehody.
Pro Racing GT
Závodní hry - 23x
Bezvadná online hra se skvělou hratelností. Pokuste se vybudovat kariéru jako automobilový závodník. V každém závodu budete mít tři protivníky, které se budete snažit porazit. Zvolte si auto, trať a hurá na smyky.
Turbo Rally
Závodní hry - 26x
Perfektní a nebojíme se napsat úžasná závodní online hra. Turbo Rally vám nabídne možnost zůčastnit se mistrovství an závodních okruzích, kde se utkáte s řadou zkušených závodníků. Podaří se vám dojet do cíle v určeném čase a na určeném místě?
High Hills
Závodní hry - 41x
Jak daleko dokážete dojet? Jste dobří řidiči? Otestujte své schopnosti v této bezvadné závodní hře, ve které vás čeká, rychlost, hory, nebezpečné překážky a další nástrahy na trati. Sbírejte bonusy, vylepšujte auto a pokuste se nahrát nejvyšší skore.
Police Revenge
Závodní hry - 24x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Truck Wars
Závodní hry - 25x
Vrhněte se na nerovný terén se svým silným truckem a pokuste se v každém levelu splnit konkrétní úkol. Může se jednat o ničení aut protivníka, úprku před policií či v úkolu dojet jako vítěz závodu. Vylepšujte auto a sbírejte body.
Alex Trax
Závodní hry - 22x
Další hříčka pro cyklisty. Ať už závodíte na kole profesionálně nebo se jen tak rádi projedete, tahle hra vás bude zatraceně bavit. Projedete se po krkolomných tratích a jistě budete mít často nahnáno.
Puppy Racing
Závodní hry - 4x
Tato skvělá závodní hra, ve které budete hrát jak už plyne z názvu za zvířata je velice zábavná.Ve hře můžete střílet po ostatních soupeřích kosti a také je přeskakovat.Ve hře je více druhů zvířat a více map i šampionátů takže se nudit nebudete
Gone To The Dogs
Závodní hry - 59x
Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 37x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
Bumper Cars
Závodní hry - 35x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.
hra v Unity3D
BIKE RACING 2014
Závodní hry - 25x
Docela pěkná závodní hra v Unity. Vyberte si jeden z několika nabízených biků a skočte do šampionátu. Start je vždycky docela pomalý, ale jakmile se rozjedete, bude to vyžadovat maximální soustředění a postřeh.