Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Racer
sponzorované odkazy

Star Racer

Hrajete online hru Star Racer

Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..

ovládání hry Star Racer

Šipky - pohyb • 1.21 MB • 3006x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Demolition Derby
Závodní hry - 29x
V této hře zažijete nepřekonatelné demoliční derby. Se svým autem se dostanete do arény plné diváků. Budete demolovat auta vašich nepřátel a to tak, aby vaše auto mělo co nejméně poškozených částí.
Turbo Spirit - závody motorek
Závodní hry - 29x
Staňte se králem silnic v této závodní hře s názvem Turbo Spirit. V každé trati musíte v časovém limitu projet 5 checkpointy. Snažte se samozřejmě dojet do cíle jako první. Hra Turbo Spirit se ovládá myší - plyn přidáváte levým tlačítkem.
Road Wolves
Závodní hry - 791x
Na začátku hry dostanete k dispozici stařičký trabant, se kterým musíte vyhrávat závody a postupně si můžete dovolit kupovat nové vozy. Za kvalitně odvedenou práci během závodů obdržíte finance určené k vylepšování. Rozhodně se nejedná o špatnou závodní hru, takže pokud máte v oblibě rychlou jízdu, nenechte se dlouze pobízet a Road Wolves rozhodně zkuste.
High Hills
Závodní hry - 44x
Jak daleko dokážete dojet? Jste dobří řidiči? Otestujte své schopnosti v této bezvadné závodní hře, ve které vás čeká, rychlost, hory, nebezpečné překážky a další nástrahy na trati. Sbírejte bonusy, vylepšujte auto a pokuste se nahrát nejvyšší skore.
Quad Extreme Race
Závodní hry - 30x
Tak tyto závody, už jak napovídá název, budou vskutku extrémního rázu. Budete mít problém udržet svoji rozvášněnou čtyřkolku koly na zemi, protože tahle jízda bude superrychlá. Nejlepší závody na internetu.
Ice Cave Rush
Závodní hry - 730x
Jeďte rychle přes ledové překážky a udělejte maximum proto, aby se vaše auto dostalo v bezpečí až do cíle. Nebude to v žádném případě lehké. Budou na vás totiž padat ledové rampouchy a také se dočkáte útoku podivných monster.
Animal Dash
Závodní hry - 62x
Povedená závodní online hra, ve které budete v sedle zvířete závodit. Cílem je udržet rovnováhu a docválat do cíle jako nekompromisní vítěz závodu. Hra se ovládá šipakama dozadu a dopředu. Tím vyrovnáváte pozici.
Freeway Fury 3
Závodní hry - 235x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 34x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
Big Truck 3
Závodní hry - 2x
Zajezděte si v této bezvadné hře s terénním vozítkem po krásné travnaté trati. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vozítko nepřeklopilo. Po cestě sbírejte různé bonusy, které Vám jistě pomohou. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Bike Challenge
Závodní hry - 42x
Snažte se dostat na konec úrovně a sbírejte po cestě různé zlaté medajle. Asi se vám žádným způsobem nepodaří udělat různé triky, protože se jednoduše překlopíte. Máte celkem tři životy, takže tři pokusy.
Homer Motorbike
Závodní hry - 38x
Pěkná jednoduchá minihra s Homerem, který prohání motorku po Springfieldu. Cestou sbírá jeho oblíbené pivko Duff. Vaším úkolem bude ovládat Homera, aby dojel v pořádku až do cíle a zdolal sedm úrovní.
Red Driver 2
Závodní hry - 50x
V této úžasné 3D závodní hře budete mít 4 módy. Závoďte se svým Fordem Mustange nebo Chevy Camaro a staňte se nejrychlejším autem na dálnici. Tak se do toho pusťte a ukažte světu, kdo je tady pan řidič.
Police Revenge
Závodní hry - 26x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 10x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.