Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Racer
sponzorované odkazy

Star Racer

Hrajete online hru Star Racer

Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..

ovládání hry Star Racer

Šipky - pohyb • 1.21 MB • 99x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Truck Monsters
Závodní hry - 15x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
Wow What a Race! - prima závodění
Závodní hry - 64x
Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).
Urban Moto Trial
Závodní hry - 38x
Tato hra dokonale prověří váš postřeh a schopnost udržet rovnováhu na motorce, s kterou budete zdolávat náročný terén a překážky. Dokážete dojet až na samotný konec tratě? Nebude to vůbec jednoduché, ale rozhodně to bude zábavné.
Uphill Rush 4
Závodní hry - 9x
Vítejte v nejbláznivější závodní hře na internetu. Uphill Rush 4 nabízí motorky, ATV a dokonce i závody na vodě. Pokud jste si oblíbili překonávání terénu v předchozích dílech, bude se vám líbit i toto pokračování.
Ambulance Truck Driver 2
Závodní hry - 10x
Druhý díl super hry na téma řízení sanitky. Opět budete mít za úkol převézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Plyn sešlápněte až na podlahu, ale pozor, abyste neskončili na střeše a pacient v nebíčku.
Mars Buggy
Závodní hry - 1x
V této hře máte za úkol projíždět terénem naší sousední planety a sbírejte postavičky kosmonautů, za které budete v cíli bodově ohodnoceni. Musíte si dávat velký pozor, aby se Vám vesmírné vozítko nepřeklopilo, jinak budete muset začít celý level od začátku.
Pro Tuner Championship
Závodní hry - 11x
Parádní závodní online hra, kterou si zamilujete. Máte dostatek schopností na to, abyste se stali šampiony mezi vytuněnými auty? Vyhrávejte jednotlivé závody a za vydělané peníze vylepšujte auto.
The Heist
Závodní hry - 13x
Tato hra vás zavede do mafiánského podsvětí. Stanete se řidičem jednoho gangu. Budete muset své nadřízené převážet od různých loupeží. Bude vás sledovat policie. Pokuste se jí setřást a při tom moc nebourat a nezdržovat se.
hra v Unity3D
StuntMan 3D City Streets
Závodní hry - 8x
Ve svém vytuněném autě zdolejte všechny překážky dříve než vyprší časový limit. Cestou předvádějte nejrůznější triky a ukažte, že jste nejlepší kaskadérský řidič na světě. Hra je v Unity3D a je prostě dobrá ;).
Around The World Race
Závodní hry - 26x
Super hra, ve které budete ovládat auto a snažit se co nejrychleji dojet až do cíle. Během cesty sbírejte bonusy a hlavně se snažte dojet bez nehody. Díky nasbíraným penízkům můžete svoje vozítko vylepšovat.
hra v Unity3D
Extreme Cabbie
Závodní hry - 11x
Užijte si do sytosti tuto Unity hru, ve které budete jezdit autem a plnit nejrůznější úkoly. Čím vás tato super hra může oslovit? Jednak perfektní 3d grafikou a dobře zvládnutým ovládáním a celkovou hratelností.
hra v Unity3D
3D American Truck
Závodní hry - 27x
Řidič náklaďáku je u dětí jedním z nejoblíbenějších povolání. V této 3d unity hře si to můžete vyzkoušet. Budete rozvážet náklad a snažit se s autem přesně zaparkovat na vytyčené místo.
Atomic Racer
Závodní hry - 13x
Napínavá závodní hra ve které je vaším úkolem dohnat a zneškodnit každý transport nukleárního nákladu, který můžete jednoduše zničit svou raketou. Přitom však nesmíte příliš bourat a vystřílet všechny vaše střely..
3D Rally Racing - závody aut
Závodní hry - 11x
V závodní hře 3D Rally Racing si vyzkoušíte automobilové závody na celkem pěti tratích. Hra se ovládá pouze šipkama, po trochu cviku pro vás nebude problém dojet na prvním místě. Dejte si pozor, abyste se stále drželi na trati, neboť okraje vás hodně zpomalují.
Taxi Madness
Závodní hry - 18x
Přidejte se k šílenému závodu taxikářů. Nastupte do svého žlutého taxíku a rozdejte si to s dalšími účastníky podivného závodu, ve kterém nebude daleko k nehodám.