Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Star Racer
sponzorované odkazy

Star Racer

Hrajete online hru Star Racer

Vyberte si své vznášedlo pak jednu z připravených tratí a můžete začít závodit. Ovládání není složité, ale prosadit se mezi mnoha soupeři nebude moc lehké. Snažte se jet po cestě a zbytečně nenarážet..

ovládání hry Star Racer

Šipky - pohyb • 1.21 MB • 1982x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Solid Rider 2
Závodní hry - 28x
Luxusní závodní superhra, ve které se budete snažit na motorce projet trať plnou nejzáludnějších překážek. Nemusíme zmiňovat, že do cíle musíte dojet co nejrychleji a bez sebemenší nehody.
hra v Unity3D
Extreme Cabbie
Závodní hry - 27x
Užijte si do sytosti tuto Unity hru, ve které budete jezdit autem a plnit nejrůznější úkoly. Čím vás tato super hra může oslovit? Jednak perfektní 3d grafikou a dobře zvládnutým ovládáním a celkovou hratelností.
Ho-Pin Tung Racer
Závodní hry - 881x
Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.
hra v Unity3D
CARX DRIFT RACING
Závodní hry - 36x
Velmi kvalitní demo hra, která vám představí suprovou závodní hru v unity3D. Vyzkoušejte si jízdu v několika rychlých autech na několika okruzích. Na přesné informace o autech a ovládání se podívejte do hry, není to tak náročné. Jinak klasické ovládání je šipkama.
Wow What a Race! - prima závodění
Závodní hry - 1176x
Pěkná závodní hra, tou je superhra s velmi výmluvným názvem "Wow! What a Race!". Z ptačí perspektivy se budete dívat a ovládat vaše závodní autíčko. Pokud dojedete do cíle alespoň na 3.místě, získáte medaili a přístup do dalších tratí. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem (brzda).
Monster Truck 3D
Závodní hry - 37x
Vyberte si svůj vlastní monster truck v této skvělé 3D hře. Užijte si skvělé extrémní skoky! Snažte se nasbírat co největší možné skóre. Víte, co všechno obnáší řízení monster trucka?
Monster Truck curfew
Závodní hry - 25x
V roli řidičky červeného monster trucku se budete snažit dostat před půlnocí domů.Cestu vám může znepříjemnit policie,chodci a auta na křižovatkách.Za každé zničené auto máte body.Nazbírejte jich co nejvíce
Stunt Dirt Bike 2
Závodní hry - 29x
Druhý díl populární onlinovky, ve které se projedete na čtyřkolce přes nejrůznější důmyslné překážky. Snažte se dojet do cíle v nejlepším čase a bez nehody. Dokážete udržet rovnováhu a zároveň vysokou rychlost?
Evil Musclecars
Závodní hry - 34x
Vyjeďte se svým silným auťákem na dálnici a zničte určená auta. Hra od vás očekává velmi rychlé reakce a sešlápnutý plyn na podlaze. Cestou za označenými auty musíte kličkovat mezi dalšími řidiči v provozu.
UFO Racing
Závodní hry - 653x
Intergalaktická asociace právě pořádá závody UFO a vy se jich můžete zúčastnit. Změřte síly s nejlepšími jezdci ve vesmíru a vyhrajte celý šampionát v online hře UFO Racing.
Speed Master
Závodní hry - 64x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
Speedway Challenge
Závodní hry - 28x
Přidejte se k adrenalinovému závodu na dálnici. V závodě startují pouze mega rychlá auta, nechybějí ani zkušení soupeři. Podaří se vám držet plyn na podlaze po celou trasu závodu?
Crash n Smash Derby
Závodní hry - 32x
Myslíte si, že jste natolik zdatní, abyste přežili tuto bouračkovou mánii? Usedněte do vratkého vozu a staňte se vítězem v nelítostném souboji aut. Snažte se zničit soupeře a zůstat naživu. Docela masox :)
Rocket Car 2
Závodní hry - 51x
Pokud sníte o tom, že jednou budete řídit auto, které bude létat, tak vás potěší tato hra. Vydejte se svým létajícím autem na náročný terén do vzduchu. Sbírejte při tom palivo, aby vám nedošlo.
Bumper Cars
Závodní hry - 1912x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.