Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Legend of Surf
sponzorované odkazy

Legend of Surf

Hrajete online hru Legend of Surf

Jako mladý surfař se vydáte brázdit po vlnách do surfařské oblasti, která je plná krásných slečen. Pokuste se na jednu z nich zapůsobit svou jízdou na prkně. Překonejte divokou vodu a domluvte si rande.

ovládání hry Legend of Surf

Šipky - pohyb • 1.29 MB • 174x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Rocky Legends
Sport - 74x
Pěkná sportovní online hra, ve které budete ovládat slavného boxera Rocky Balbou. Ten je právě v tělocvičně a trénuje přímé údery. Pomocí kláves X a Z naberte sílu a snažte se předat energii do všech boxovacích pytlů.
Triathlon - trojboj
Sport - 17x
Ve sportovní hře Triathlon se snažte předvést jako správní sportovci. Ve třech disciplínách půjde o dobrý postřeh a hlavně o sehranost vašich prstů na klávesnici. Nejprve si skočíte z můstku, potom si zaplavete a nakonec si dáte běh přes překážky. Ovládání je hezky znázorněno přímo ve hře.
Disco Bowling
Sport - 61x
Máte rádi bowling? Tak to se u této hry určitě pobavíte. V této ne zrovna složité hře je Vašim úkolem shodit všechny kuželky, které máte na své hrací dráze. Chce to namířit určit sílu letu a poté už jen doufat, že to bylo správně a že nezůstane stát ani jedna kuželka.
Kart Racing
Sport - 11x
Závodní minihra, ve které se budete snažit překonat nejlepší čas kola, a tím se tak kvalifikovat do dalšího okruhu. Hra Kart Racing se ovládá šipkama. Pečlivě se vyhýbejte mantinelům, jinak vaše auto dlouho nevydrží.
Greyhound Racing Tycoon
Sport - 378x
Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 212x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 38x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Blast Billiards 4
Sport - 256x
Hodně chytlavý a bláznivý kulečník. Vaším úkolem je dostat všechny koule do děr. Ovšem musíte to stihnout v časovém limitu, který je neúprosný.
Dirt Bike
Sport - 9x
Online hra Dirt Bike je velmi povedená a hlavně hodně návyková. Vaším úkolem v této hře bude překonat všechny překážky v co nejlepším čase, aniž byste spadli z motorky. Zpočátku je hra poměrně těžká, ale po chvíli cviku to jde snadno. Hra se ovládá šipkama.
Bowling
Sport - 54x
V této hře se můžete procvičit v různých taktikách házení bowlingové koule. Vyberte si boty, správnou kouli a poté se už jen vrhněte na bowlingovou dráhu. Dokážete srazit všechny kuželky na jednou nebo budete potřebovat více ran.
Scooby Doo - Big Air Snow Show
Sport - 202x
Scooby-Doo a Shaggy vzali prkno a vydali se na hory. Na rampě soutěží, komu se podaří nejvyšší výskok. Hra se ovládá šipkama - nejdříve je nutné postavičku rozpohybobat doleva, doprava. Ve vzduchu pak můžete zvýšit rychlost šipkama dolů a nahoru. Napoprvé jsem se dostal na 4 225, jste lepší?
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 34x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.
Forest challenge 2
Sport - 13x
Výborný minigolf pro chvíle nudy. Poskytne zábavu na dlouhou dobu, jako každá správná hra. Vytáhněte svoje hole a naleštěte míček. Tahle hra má spoustu různých nástrah a jamky jsou v těžkou přístupných místech.
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil
Sport - 25x
Naprosto výtečný plážový volejbal v 3D verzi v enginu Unity. Můžete si zahrát proti několika týmům a dokázat, že jste opravdoví šampioni. Zpočátku bude trochu těžší zvyknout si na ovládání, ale jakmile se dostanete do hry, tak se skvěle zabavíte.
Stunt Dirt Bike
Sport - 33x
Zvolte si vhodnou motorku (nebo čtyřkolku) a hurá na závodiště. Před vámi je několik překážek, které musíte co nejrychleji zdolat. Ať už půjde o kmeny stromů nebo velké kameny, vždy se při překonávání pěkně zapotíte. Hra se ovládá šipkama - nahoru, dolů přidáváte plyn, doleva doprava pak přenášíte váhu těla dopředu nebo dozadu. Je to opravdu pěkná chytlavá hra.