Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Sue kadeřnice
sponzorované odkazy

Sue kadeřnice

Hrajete online hru Sue kadeřnice

A teď tě čeká opravdu těžký úkol. Krásná online hra pro dívky. Sue je velice přísná učitelka kadeřnice. Obrázek, jak máš upravit její zákaznici ti ukáže jen na malou chvilku pouze na pět sekund, pak už je to jen na tobě!!!

ovládání hry Sue kadeřnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.52 MB • 560x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 25x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Cheerleader Slacking
Hry pro dívky - 37x
Sára je zvyklá na popularitu, a proto se rozhodla, že se přidá k roztleskávačkám, aby se její oblíbenost ještě zvýšila. Nemá ovšem trpělivost na všechny věci, které by po ní trenér chtěl, takže se občas bude zašívat, aby se nenudila. Nesmíte ovšem dopustit, aby u toho trenér Sáru načapal, jinak by její reputace klesla.
Hair Dresser 4
Hry pro dívky - 21x
Přestav si v této nové online hře, že jsi velice vlivná a žádaná kadeřnice i filmových hvězd. Máš zde sice 3 zákazníky, ale jsou velice nároční a další rychle přibývají. Klikej na next a na nástroje, uvidíš, že ti to půjde.
Model Dressup 129
Hry pro dívky - 6x
Krásná online hry pro dívky. Oblékni si tuto krasavici. Na výběr, co se týká oblečení, jsou jak sukně, tak kalhoty. Jak topíky, tak trika a halenky. Pěkné botky, kabelky, brýle, čapky i šperky! Příjemnou zábavu.
Cody Dressup 55
Hry pro dívky - 10x
Princeznička na bále poztrácela korále:) Nová online hra pro dívky, u které uvidíš moooc pěkného šatstva! Slečna se totiž dnes večer chystá na bál, ples a její princ přijde jistě též. Uprav ji! Vše je jen a jen na tobě!
Shave Time!
Hry pro dívky - 47x
Pěkná a docela originální oddechová online hra. Můžete si zkusit, jaké to je být holičem a oholit prvního zákazníka. K dobrému hodnocení potřebujete splnit svou práci s vysokou přesností podle přání zákazníka,
Model Dressup 152
Hry pro dívky - 52x
Oblékni tuto hezkou slečinku v pěkné online hře pro dívky :) Tato slečna si oblíbila puntíčkovaný proužkovaný emo styl:) Tak jí pomoz , když si už nakoupila takové pěkné oblečení, ho nejlépe sladit!!!
Model Dressup 146
Hry pro dívky - 442x
Tahle slečna, se jménem Simonka, si potrpí na luxusní moderní oblečení. Neboj se ničeho a krásně ji obleč, dej jí šperky, vyber botky, změň účes, podej kabelku. Je to na tobě. Oblékej, převlékej!!! :)
Pet Dressup 13
Hry pro dívky - 232x
Krásný párek, ale jen se zahleď do jejich očiček a uvidíš, že je zamyšlení:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékli něco krásného na jejich svatbu, ale sami to neumí, tak jim pomoz něco pěkného vybrat a oblékni je, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Colouring 15
Hry pro dívky - 21x
Máš ráda roztomilé omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Smurf Baby Bathing
Hry pro dívky - 225x
Povedená online hra s malým šmoulím pidižvíkem, o kterého se musíte postarat. Dokážete ho zabavit tak, aby byl spokojený a šťastný? Je to spíše hra pro dívky a pro nejmenší hráče, nicméně si myslíme, že i zkušenější hráči se u hry dobře pobaví.
Mini Dressup
Hry pro dívky - 0x
miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
My Little Pony Halloween
Hry pro dívky - 31x
Vyzkoušej bezvadnou halloweenskou oblíkačku pro dívky. Tuto hru ocení i nejmenší hráči, protože je opravdu jednoduchá. Tvým úkolem je vybrat parádní strašidelný oblek. Jednotlivé díly oblečení by k sobě měly ladit, ale tvořivosti se meze nekladou.
Sofia Arm Surgery
Hry pro dívky - 28x
Velmi pěkně navrhnutá online gameska, u které se naučíte něco nového a zahrajete si na doktora. Sofia má zraněnou ruku a nutně potřebuje odbornou pomoc. Vypadá to, že bude nutná operace. Zvládnete ji?
Model Dressup 138
Hry pro dívky - 7x
Tato slečinka nevypadá moc sebevědomě, tak ji prošku pomoz, aby se sebevědomě mohla cítit pomocí jejího tendy moderního oblečení. A to ještě není všechno, ne jen oblečení, ale i obuv, šperky a paruky!!!