Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Sue kadeřnice
sponzorované odkazy

Sue kadeřnice

Hrajete online hru Sue kadeřnice

A teď tě čeká opravdu těžký úkol. Krásná online hra pro dívky. Sue je velice přísná učitelka kadeřnice. Obrázek, jak máš upravit její zákaznici ti ukáže jen na malou chvilku pouze na pět sekund, pak už je to jen na tobě!!!

ovládání hry Sue kadeřnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.52 MB • 665x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Barbie Puzzle 5
Hry pro dívky - 20x
Máš ráda puzzle panenku Barbie. Tak je tato krásná online hra pro tebe tím pravým ořechovým. Hra je omezena časovým limitem, který však s každým správně zasazeným puzzlíkem roste. Poskládej puzzle a dočkáš se aplausu:)
Audrey Hepburn
Hry pro dívky - 17x
Audrey Hepburn se chystá na večeři se svým manželem, chce vypadat skvěle. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Je to pro ni velice důležitý večer. Tak ji obleč, jak nelépe míš.
Mini Dressup 13
Hry pro dívky - 17x
maličká online oblíkačka nejen pro dívky, protože zde nejde o to, aby jsi oblékla dívku, ale chlapečka, neboť i kluci se chtějí líbit, ale těžko ti to dají najevo:ú Tak se dej do tho a oblékej, převlékej!!!
Lizzie Dressup
Hry pro dívky - 19x
Lizzie je krásná slečna, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Hime Princess Gal 2
Hry pro dívky - 38x
Ve většina hrách už máte přímo dané oblečení, které můžete na tyto dívky dát. V této hře je to trošku jinak a své oblečení si můžete ještě dotvořit. Tak se do toho dejte a vyberte si z několika barev.
Barbie Dressup
Hry pro dívky - 40x
Tato oblíkačková online hra je určena zejména dívkám. Ve hře tě uvítá štíhlá krasavice, kterou budeš oblékat. Na tobě bude výběr nejlepšího oblečení, které bude dívce slušet.
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 45x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.
Fashion stripes
Hry pro dívky - 10x
Zajímavá dívčí hříčka, ve které si všichni můžete vyzkoušet různé barevné kombinace oblečení. Pokud někdo má problém s tím, že neví, co k čemu sedí, tak tohle je šance pro něj. Spousta oblečení na výběr.
Beauty Maker 78
Hry pro dívky - 21x
Tohle není zrovna jednoduchá online hra pro dívky. Zde se musíš opravdu v módě vyznat, ale až se zorientuješ, jistě tě začne bavit. Nejprve klikni na spodní rámeček a můžeš začít:) Pak je to na tobě. Nápověda se nachází v rámečku HINT.
Módní styl 21
Hry pro dívky - 30x
je spíše než oblečení tým problémem účes a líčení, tak potom jsi na tuto hru klikla velice správně. Zde jsou pro tebe připraveny hned 3 typy, jak se hezky nalíčit. Pro hnědovlásku, blondýnku i špinavý blond!
Model Dressup 23
Hry pro dívky - 47x
Tohle je opravdu super online hra pro dívky. Zde se zdokonalíš ve světě módy a mnoho se můžeš přiučit:) Dej se do toho a oblékni tuto zakřiknutou slečinku, jak nejlépe uznáš za vhodné! Pak jí dej vlásky a doplňky:)
Burger Jam
Hry pro dívky - 67x
Pěkná burgerová webová gameska, ve které bude vaší činností obsluha hostů. Ti mají chuť na voňavý hamburger. Splňte objednávku v rychlosti a přesně dle zadání. Čeká na vás celkem pět vymazlených úrovní.
Easy Bake
Hry pro dívky - 338x
Udělej někomu radost a upeč dortík. Můžeš se stát skvělou pekařkou za pár minut. nejprve zvol formu (pattern), pak polevu (frosting), ozdob ještě v sekci icing, pak použij nejrůznější ozdůbky od bonbonů přes písmenka :)
Barbie Doll Room Escape
Hry pro dívky - 32x
Právě se nacházíte v místnosti pro Barbie panenky, kde se ocitnete v pasti, protože nemáte možnost, jak se dostat ven. Nikdo se nenachází poblíž, aby vám s útěkem pomohl. Musíte použít veškerou svoji inteligenci, abyste se dostali pryč. Prozkoumejte okolí a třeba najdete nějaké stopy, jak by se dalo uprchnout.
Beauty Maker 68
Hry pro dívky - 12x
Staň se nejkrásnější dívkou roku. Miss české republiky, zastupuj s touto hezkou slečnou. Nápovědu najdeš v rámečku hint. Dej se do úpravy. Hra není časově omezena. Oblékni, nalič, uprav! Příjemnou zábavu.