Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Sue kadeřnice
sponzorované odkazy

Sue kadeřnice

Hrajete online hru Sue kadeřnice

A teď tě čeká opravdu těžký úkol. Krásná online hra pro dívky. Sue je velice přísná učitelka kadeřnice. Obrázek, jak máš upravit její zákaznici ti ukáže jen na malou chvilku pouze na pět sekund, pak už je to jen na tobě!!!

ovládání hry Sue kadeřnice

myší, viz instrukce ve hře • 0.52 MB • 662x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Jinx Chaos
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle není jen tak jednoduchá online hra pro dívky. Jde o postřeh a o rychlost najít stín, který patří danému zvířeti. Zvířátka se totiž v džungli a oceánu poztrácela a ty je určitě pomůžeš maminkám najít.
Chicken Coop
Hry pro dívky - 654x
Zahrajte si na chovatelku slepiček. Vaším úkolem bude kompletní péče o slepice a snaha o co nejvyšší počet nakladených vajíček. Dodržujte správný herní postup a dokažte, že jste v chovatelských dovednostech velmi zruční.
Britney Spears 2
Hry pro dívky - 3x
Určitě všichni znáte Britney Spears. Ona by od vás potřebovala poradit co si má obléknout na večírek nemůže se rozhodnout. Zkuste s tím něco udělat a Britney vám bude určitě velice vděčna a příčte se na vás zvnovu ráda obratí.
Wheat Farm
Hry pro dívky - 6x
Pokud rádi hrajete farmářské online hry, tak vás tato určitě zaujme. Budete na farmě, která pomalu vzkvétá. Úkolem je pěstovat plodiny a chovat různá zvířata. Plodiny buď prodáte na trhu, nebo je spotřebujete jako krmivo.
Britney Colouring
Hry pro dívky - 1x
Vybarvi si největší hvězdu hollywodu! Britney Spears jako karikaturka, ale i jiné hvězdy, v nové online hře určené především pro dívky. Z barev máš na výběr nepřebernou škálu,ale lze použít i jiné možnosti jako např.: kružítko :)
Daisy Construction
Hry pro dívky - 3x
Strašně pěkná online hra. Velice vtipná, to každopádně! Daisy se rzhodla býti stavitelkou architektkou a ty ji máš pomoci:) Vyber si stavbu a poté ji jen uprav. Nejlepší na celé hře je, když dáš play a to se budeš pěkně smát. Kdo zkusí neprohloupí:)
Roi make up 4
Hry pro dívky - 3x
Další z nesčetné řady dívčích her, ve kterých dáváte dívkám makeup. Na výběr je obrovská spousta různých barevných úprav a kombinací. Vytvořte co nejlepší vzhled, aby se to líbilo vám i dívce ve hře.
Fairy Dressup 22
Hry pro dívky - 0x
Fairy je dost výstřední zajímavá dáma, která v této pěkné online hře pro dívky nevypadá zrovna k světu. Potřebuje se sebou něco udělat! Už jí není sedmnáct, ale mladě se stále cítí. Vše je jen a jen na tobě!
Photo Model 22
Hry pro dívky - 0x
Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!
Royal Spa Day
Hry pro dívky - 5x
Příjemná oblíkačková oddychovka, ve které budete radit s makeupem a oblečením jedné mladé dívence. Ukažte vaše schopnosti a postarejte se o pleť, obočí, malování a lakování nehtů. Nezapomeňte ani na správné doplňky.
Sue Beauty Room
Hry pro dívky - 5x
Tak tohle je opravdu pro super dívky online hra. Jde o to, že SUE dneska zaspala a musí se nalíčit a obléknout a ještě k tomu si připravit všechny věci a tohle ty musíš stihnout v časovém limitu sto sekund.
Summer Feet
Hry pro dívky - 7x
Jednoduchá online hra pro dívky. Vaším úkolem bude navrhnout design na nehty. Na výběr je celá škála kombinací, takže se určitě nebudete nudit. Zkuste i další naše onlajn gamesky pro nejmenší hráče a holky.
Hezký makeover 47
Hry pro dívky - 1x
Krásná jako panenka, chce být však ještě krásnější, pomůžeš jí. Nalič ji nejrozmanitějšími stíny, řasenkami, rťenkami, pudry a ošperkuj ji naušnicemi, řetízky. Nakonec klikni na vlasy, změníš účes a na tričko, změníš tričko.
Fairy Dressup 19
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu vtipně řešená online hra pro dívky:) Fairy chce jít dneska pařit! A když pařit, tak pořádně! V šatníku má pěkné oblečení, které se zrovna hodí pro tuto příležitost, tak neváhej a oblékej:)
Barbie Hot Dogs
Hry pro dívky - 7x
Barbie se chystá na menší piknik v přírodě spojený s kuchařským uměním. Tentokrát to je poměrně lehký úkol - připravit voňavý a chutný hot dog, tedy párek v rohlíku. Dejte se do přípravy jídla.